Nørdet med muskler på den helt fede måde!

Rødovre Mighty Bulls vil gerne sige tak til Michael Myhre for seks gode år som træningscoach. Klubben ønsker Myhre alt godt fremover i hans videre arbejde.

I stedet har Rødovre Mighty Bulls etableret et samarbejde med en ny træningscoach, der for to måneder siden overtog den fysiske træning og den behandlingsmæssige del af vores spillere. Hendes navn er Terese, og hun har en helt unik tilgang til træning og behandling.

Terese er blandt andet uddannet SportsThereapeut, men ser sig selv mere som en muskel snedker og det er helt tydeligt at hun brander for sit fag og er nørdet med muskler på den helt fede måde! Derudover har hun allerede fem års erfaring med træning og behandling i Metal Ligaen.

Terese vil have et øget fokus på den enkelte spiller for at sikre, at de får den bedst mulige træning og behandling. Hendes tilgang er baseret på optimering af kroppens bevægelsesmønstre og funktionel træning, hvor alt det unødvendige skæres væk.

Yderligere ønsker hun at skabe en forståelse for, at off-ice hverken er en holdsport eller styrketræningskonkurrence. Spillerne vil blive tildelt træning og behandling, som øger deres kvaliteter og optimerer dem som ishockeyspillere og ikke som strandløver.

Inddragelse og dialog om den enkelte øvelse er vigtig, da den sjove del af træningen opstår, hvis man forstår hvorfor man træner som man gør, alt imens ens kompetencer og færdigheder optimeres på isen. Kort sagt, alt træning uden for isen skal gøre dem bedre på isen.

Klubben ser samarbejdet med Terese som en opgradering på behandlingsdelen og forøgelse på tilgængeligheden, da træning og behandling nu bliver en integreret del af både off-ice træning.

Byd endelig Terese velkommen på holdet, og lad os se frem til en sæson fyldt med hård træning og fantastisk hockey!

Husk der lige nu og frem til d. 15. juni er gratis oprettelse af Unlimited Hockey sæsonkort for nye sæsonkortholdere! https://shop.mightybulls.dk/s%C3%A6sonkort


Ny Goaltending Consultant for Rødovre Mighty Bulls og RSIK Finsk forward til Rødovre Mighty Bulls