Vi er glade for endnu en markant styrkelse af rammerne omkring RMB og RSIK.

Vi er enormt stolte af og glade for, at Sebastian Dahm fra sit domicil i Østrig har valgt at være en del af Rødovre Mighty Bulls. Sebastian har altid båret et kæmpe Rødovre hjerte, og får nu som “Goaltending Consultant” i Rødovre, muligheden for at hjælpe målmandsteamet hos RMB og RSIK.

I praksis betyder det, at han sparer med målmandstræner Nicolai Heine, der varetager den daglige træning og indimellem også direkte med vores målmænd. Samtid bygger Heine bro mellem RMB og RSIK ved at være involveret i begge organisationer.

Vi er glade for endnu en markant styrkelse af rammerne omkring RMB og RSIK, som Dahms tilsagn giver os mulighed for. Samtidig understreger det, at vi fortsætter processen med at tiltrække personer med stærkt Rødovre DNA til RMB og RSIK.

Sebastian Dahm sætter selv lidt ord på den nye konsulent rolle:

- Jeg er utrolig stolt over endnu engang at være en del af målmandsteamet i Rødovre, denne gang i rollen som konsulent. Mighty Bulls satser dansk på målmandsposten, og det bakker jeg 100% op om og glæder mig til samarbejdet med Nicolai Heine og det øvrige trænerteam.


Amerikansk back på plads i Rødovre Ny trænings- og behandlingscoach.