Efter utallige måneders dedikation, træder Claus Amondsen tilbage som direktør for Rødovre Mighty Bulls. Hans bidrag til klubben har været uundværligt.

Efter en lang periode med dedikeret frivilligt arbejde som direktør for Rødovre Mighty Bulls har Claus Amondsen valgt at træde tilbage. Beslutningen er blevet taget i samråd med klubben og i overensstemmelse med tidligere udmeldinger.
 
Claus Amondsen har haft en betydningsfuld rolle i klubben og har væsentligt bidraget til dens fortsatte eksistens gennem de seneste mange måneder. Hans indsats og engagement vil altid blive husket og værdsat af både fans, spillere og ejere. Uden Claus ville Rødovre Mighty Bulls ikke have overlevet på kort sigt.
 
Det er umuligt at opremse alle de bidrag, Claus har ydet i løbet af de seneste måneder, da han har været involveret i alle områder af klubben for at sikre, at alle dele fungerede og blev drevet økonomisk ansvarligt. Dette har været en enorm opgave, der har krævet hårdt arbejde, og alle omkring klubben er klar over det store personlige offer, Claus har måttet yde for at sikre klubbens overlevelse på kort sigt.
 
Selvom Claus Amondsen træder tilbage som direktør, vil han fortsætte med sit frivillige engagement fra sidelinjen, som han har gjort trofast i mange år.
 
Den daglige drift vil midlertidigt blive varetaget af de ansatte på kontoret.
 
Endnu engang vil vi gerne rette en stor tak til Claus for hans betydelige bidrag til Rødovre Mighty Bulls.
 
Der kan yderligere oplyses at der pt. er intense forhandlinger igang med potentielle nye ejere af Rødovre Mighty Bulls. Forhandlinger skal afklare klubbens fremtidige setup, sikre klubbens økonomiske situation, identificere muligheder for langsigtet bæredygtighed samt sikre et styrket Rødovre Mighty bulls i fremtiden.

Ny Ejerkreds og direktørskifte hos Rødovre Mighty Bulls Måns Hansson er tilbage i Rødovre