"Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Rødovre og vi skal fortsætte med at bygge, på det som der blev lavet i sidste sæson."

Som tidligere nævnt i Olaf Ellers klumme, så kan vi dele den glædelige nyhed om at den svenske missil Måns Hansson er tilbage i Rødovre.

Hanssons tilbagevenden til vestegnen vækker glæde hos Rødovre, da han tidligere har vist sig som en vigtig og afgørende figur både på isen og i omklædningsrummet.

Måns siger følgende om at være tilbage i Rødovre:

”Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Rødovre og vi skal fortsætte med at bygge, på det som der blev lavet i sidste sæson. Jeg glæder mig til at spille for Mighty Bulls fasene igen og som altid leverer en god stemning. KOM SÅ RØDOVRE!”

I hans første sæson hos Rødovre demonstrerede Hansson sin pålidelighed og evne til at præstere på et højt niveau, hvilket gør hans tilbagevenden til holdet særligt velkommen.

Olaf Eller om Hanssons tilbagevendelse:

”Vi er glade for at kunne præsentere Måns som den første byggesten i næste års hold

Måns er en spilintelligent back, der virkelig hjælper os både offensivt og defensivt

Måns var god for os i 22/23 og viste med 6 point i de første 6 kampe med os i 23/24 at han var i stand til at løfte sit niveau yderligere og det er vi sikker på han også vil gøre til den kommende sæson”

Vi er rigtig glade for at have Måns tilbage på holdet til 24/25 sæsonen!


Claus Amondsen træder tilbage som direktør for Rødovre Mighty Bulls Bag kulissen med cheftræneren - Opsamling på en medrivende sæson