De vinderegenskaber skal være med til at bringe fremskridt for os i den kommende sæson

Rødovre Mighty Bulls henter den 24 årige finske forward Sami Moilanen. Den ny kårende Champions League vinder tilslutter sig Mighty Bulls for sæsonen 2023/24, hvor det skal blive rigtig spændende at se, hvad han kan tilføre holdet offensivt. 

Sami Moilanen har i sine ungdomsår spillet sammen med Frank Gymer i Jokerit, hvortil man kan håbe på en nem overgang fra Liiga til Metal Ligaen, samt livet i Danmark.

Olaf Eller udtaler om Sami Moilanen:

- Vi er utrolig stolte af at kunne tiltrække en spiller på Samis niveau. Det er en sand vinder vi sender på isen i Rødovre Centrum Arena. Sami er vinder af den stærke canadiske junior liga WHL, både U18 og U20 verdensmester med Finland, 2 x finsk mester og vinder af Champions League med Tappara i en alder af 24.

- De vinderegenskaber, skal være med til at bringe fremskridt for os i den kommende sæson.
Når vi så ser Sami s scoringstouch og enorme skøjtekapacitet, forstår vi hvilket potentiale den unge spiller besidder og det håber vi naturligvis, vi kan forløse. Hans stærke skøjteløb, fysiske spil og hårde arbejde taler kraftigt ind i Rødovre DNA´et.

Sami Moilanen om sit skifte til Mighty Bulls:

- Jeg er virkelig spændt på at slutte mig til Mighty Bulls. Jeg så dette, som en fantastisk mulighed for mig til at få en frisk start efter et par hårdere sæsoner. Jeg har hørt en masse gode ting om dette sted, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Rødovre Mighty Bulls byder velkommen til Sami Moilanen.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.

Husk der lige nu og frem til d. 15. juni er gratis oprettelse af Unlimited Hockey sæsonkort for nye sæsonkortholdere! https://shop.mightybulls.dk/s%C3%A6sonkort

 


Ny trænings- og behandlingscoach. METAL LIGA-PROGRAMMET FOR 2023/24 er klart!