Plej dine relationer i vores VIP Lounge

Ishockeysporten giver mange muligheder til at pleje kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det kan både være med billetter og ved vores VIP-arrangementer, hvor vi har mellem 100 og 150 spisende gæster før kampene.

Til vores VIP-arrangementer er der udover spisningen et kampoplæg fra klubbens træner, udsigt til arenaen og opvarmning gennem glasfacaden, reserverede siddepladser i VIP Lounge-området, fri øl/vand/vin samt kaffe, the og kage i pausen. Arrangementerne starter som udgangspunkt 1,5 time før kampstart.

Ved nogle kampe er arrangementet krydret med relevante partnerindslag, der er med til at forsøde oplevelsen. Eksempelvis har Snaps Bornholm, Bryggeriet Skands, Pernod-Ricard og 1423 været på besøg og givet smagsprøver på deres produkter.

Det er vores ambition at skabe en afslappet atmosfære, hvor vores gæster kan netværke eller mødes på tomandshånd med deres egne relationer.

For bestilling af VIP Lounge-billetter eller spørgsmål omkring arrangementerne, så kontakt administrationen på kontor@mightybulls.dk