Drømmer du om at være en del af Rødovre Mighty Bulls-familien?

Gennem årene har Rødovre Mighty Bulls været med til at forme ishockeyscenen i Danmark. Denne dedikation har gjort Rødovre til en af landets bedst kendte ishockeyklubber.

Bliv en del af netværket

Partnere udgør en afgørende faktor for at kunne have en bæredygtig drift for vores ishockeyhold.

Derfor søger vi konstant efter nye partnere.

Ved at indgå et partnersamarbejde får du muligheden for at præge Rødovre Mighty Bulls' udvikling i de kommende sæsoner. Vi tilbyder forskellige måder at promovere din virksomhed på og samtidig forkæle dine kunder og medarbejdere. Synligheden på og omkring arenaen skabes gennem reklamer på bander og skilte, Cube-eksponering, isen, tribunerne og meget mere.

Ud over de traditionelle sponsorater har Rødovre Mighty Bulls også kampsponsorater, der giver en unik mulighed for eksponering og profilering gennem en hel kamp.

Vores netværk har vokset sig stort og stærkt og består i dag af en mangfoldighed af spændende virksomheder, der mødes månedligt. Møderne afholdes både hos vores medlemmer og i den pulserende atmosfære i Holger Danske Arena.

Hos os er et sponsorat ikke bare en aftale - det er et partnerskab.

Rødovre Mighty Bulls præsenterer skræddersyede muligheder, der passer til jeres virksomheds ønsker og behov. I Rødovre Mighty Bulls har vi nemlig plads til alle.

Ønsker du mere information om, hvordan din virksomhed kan blive en del af Rødovre Mighty Bulls, så kan du kontakte en vores Partner Managere:

Zouheir Chreih - zc@mightybulls.dk

Jens Christiansen - jc@mightybulls.dk