Rødovre Mighty Bulls, en af Danmarks mest historiske ishockeyklubber, står over for en spændende ny æra med dagens præsentation af en ny og dynamisk ejerkreds. Efter omfattende forhandlinger og omhyggelig overvejelse er klubben begejstret for at introducere en gruppe af respekterede personligheder, der deler en passion for ishockey og en vision om at føre klubben ind i en lysende fremtid. Læs mere om dette historiske skift i Rødovre Mighty Bulls' fremtidige kurs!

Rødovre Mighty Bulls, en af Danmarks mest historiske ishockeyklubber, står over for en spændende ny æra med dagens præsentation af en ny og dynamisk ejerkreds. Efter omfattende forhandlinger og omhyggelig overvejelse er klubben begejstret for at introducere en gruppe af respekterede personligheder, der deler en passion for ishockey og en vision om at føre klubben ind i en lysende fremtid.

Den nye ejerkreds består af Jesper Andreasen og hans søn Danny Longhi Andreasen hhv. bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i A/S Rødovre Centrum, Lars Eller, en af Danmarks mest succesfulde ishockeyspillere, Andreas Beyer Maxsø og Daniel Wass, begge velkendte fodboldspiller med en passion for sport og med Rødovre i hjertet, Peter Tömörkényi ejer af APJ EL-ANLÆG A/S, som gennem mange år har været en dedikeret støtte i Rødovre Mighty Bulls og Jan Bech, en erfaren forretningsmand med stærke forbindelser i sportsverdenen.
Sammen bringer de en imponerende blanding af erfaring, ekspertise og engagement til bordet, der vil være afgørende for klubbens udvikling og succes i årene fremover.

I forbindelse med skiftet i ejerskab byder vi velkommen til Morten Andreasen, en tidligere spiller for Rødovre, der træder ind som direktør. Morten bringer med sig en enestående forståelse for klubbens kultur og en værdifuld erfaring fra ishockeyens verden. Morten Andreasen vil udfylde direktørrollen på deltid efter Claus Amondsen, der på fantastisk vis sikrede klubbens overlevelse i den foregående sæson. Mortens primære fokus vil være at skubbe projektet ordentligt fra start. Rune Lindqvist, formand for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub (RSIK), tiltræder som ansvarlig for det operationelle på deltid og vil supplere Morten i dagligdagen.

"Det er en stor ære for mig at skulle lede Rødovre Mighty Bulls fremadrettet, og jeg takker for tilliden. Jeg vil arbejde hårdt for at sikre klubbens succes og styrke dens position på lang sigt. Jeg ser frem til samarbejdet med den nye ejerkreds, bestyrelsen, de frivillige, de administrative medarbejdere og alle omkring holdet udtaler Morten Andreasen"

I det nye setup vil en erfaren og professionel bestyrelse blive etableret, med Michael Thomsen i spidsen som bestyrelsesformand. Michael Thomsen bringer med sig en imponerende karriere i det private erhvervsliv, med adskillige direktions stillinger på sit cv. Udover dette har han også en fortid som elitespiller i Rødovre og med mere end 300 kampe på højeste niveau. Kombinationen af den lange erhvervs -og sportslige erfaring vil blive et uvurderligt aktiv for Rødovre Mighty Bulls fremadrettet.

Den nye bestyrelse vil fungere som et aktivt bindeled mellem den nye ledelse og ejerkredsen. Målet er at sikre en professionel og effektiv drift af klubben, samtidig med at de implementerer strategier og initiativer, der vil styrke klubbens position på lang sigt. 

"Vi er dedikerede til at opbygge et hold, som Rødovre og vores fans kan være stolte af. Lokale talenter og tidligere spillere vil være nøglen til vores succes. Vi sætter pris på den uvurderlige støtte fra vores fans og sponsorer, og vi fortsætter med at fokusere på økonomisk ansvarlighed og bæredygtig udvikling, selv med ændringerne i ejerkredsen. Vi ser frem til at skrive næste kapitel i klubbens historie, udtaler Michael Thomsen”

I forbindelse med ejerskiftet i klubben ønsker vi at udtrykke vores dybfølte taknemmelighed over for Bjørn Sørensen, nu tidligere ejer, en central figur i klubbens historie gennem næsten to årtier. Bjørn har dedikeret utallige timer til klubben i forskellige roller og har været en uvurderlig ressource i dens drift gennem årene. Bjørns bidrag vil altid blive husket og værdsat af hele klubben. Derudover ønsker klubben også at takke Kim Rosenthal og Max Liviosson for deres bidrag og dedikation gennem årene.

"Det har været en ære at være en del af Rødovre Mighty Bulls i næsten to årtier. Jeg takker alle fans, sponsorer og klubben for den fantastiske tid. Jeg ønsker den nye ejerkreds og ledelsen alt det bedste i fremtiden. Jeg er sikker på, at klubben vil fortsætte med at inspirere i mange år fremover og vi ses i Arenaen, udtaler Bjørn Sørensen"

Den nye ejerkreds markerer begyndelsen på en spændende rejse for Rødovre Mighty Bulls, hvor klubben sigter mod at blive en af landets førende ishockeyklubber. Det vil være en langsigtet kamp, der kræver engagement og opbakning fra alle dele af klubben, fans, sponsorer og samarbejdspartnere. Klubbens mål er at skabe en bæredygtig fremtid og organisk vækst fra sæson til sæson, og dette vil kræve en professionel og helhjertet indsats fra alle involverede parter.

Et kernefokus for den nye ejerkreds er at integrere lokale talenter fra Rødovre Skøjte & Ishockey Klub i Mighty Bulls' hold og udvikle en strategi for at tiltrække tidligere Rødovre-spillere tilbage til klubben. Deres mål er at opbygge et hold, som Rødovre kan være stolte af, og som repræsenterer klubbens stolte traditioner og værdier. Ejerkredsen er fuldt ud bevidst om, at dette er en proces, der tager tid at opbygge, men de er fast besluttede på at skabe et hold, der afspejler klubbens historie og potentiale.

I denne spændende nye fase for Rødovre Mighty Bulls er det vigtigt at anerkende den uvurderlige støtte fra vores dedikerede fans og sponsorer, som har været afgørende for klubbens overlevelse. Uden den enorme opbakning i form af donationer, folkeaktier og det inspirerende initiativ fra Fællesskabet Rødovre Ishockey, havde klubben ikke været her i dag. Denne utrolige opbakning har været en hjørnesten i vores rejse og vil fortsat være af afgørende betydning, mens vi fortsætter med at forme klubben mod en lysere fremtid.

Med den nye ejerkreds på plads hos Rødovre Mighty Bulls betyder det også, at al gæld, som klubben har slæbt med fra tidligere sæsoner, vil blive elimineret. Dette betyder, at klubben har den nødvendige kapital til at opbygge en egenkapital, som vil understøtte holdets niveau fra den netop afsluttede sæson.

Arbejdet med at sammensætte holdet til næste sæson er allerede i fuld gang under ledelse af Olaf Eller, som fortsætter som cheftræner i den kommende sæson. Det er vigtigt at understrege, at selvom der sker ændringer i ejerkredsen, vil klubben operere med det samme spillerbudget i den kommende sæson, som var gældende i den netop afsluttet sæson. Dette understreger det fortsatte fokus på økonomisk ansvarlighed og bæredygtig udvikling.

Vi ser frem til at byde alle velkommen til denne spændende nye æra af Rødovre Mighty Bulls, hvor vi sammen vil skabe fremtidens succes i vores allesammens Holger Danske Arena.


Rødovre Mighty Bulls

Kontaktperson: Rune Lindqvist

Email: rl@mightybulls.dk


Rødovre Mighty Bulls forlænger med Sebastian Bergholt Claus Amondsen træder tilbage som direktør for Rødovre Mighty Bulls