Hyldestkamp og anerkendelse af veteranerne for deres indsats for Danmark og verden.

Hjemmebanekampen d. 12. september, hvor tyrene skal spille imod Aalborg Pirates, er dedikeret til Danmarks veteraner. Rødovre Mighty Bulls er med til initiativet Veteran Match, som bliver afviklet sammen med DIF soldaterprojekt.

DIF soldaterprojekts initiativ i samarbejde med sportsklubber, virksomheder og kommuner, er at hjælpe skadede og ledige veteraner, med at komme tilbage på arbejdsmarked og hylde dem for deres indsats.

Hele Metal Ligaen er med til initiativet Veteran Match 2023. Veteranerne har kæmpet for Danmark og mange er kommet hjem med ar på sjælen eller kroppen og en svær dagligdag. De går fra militær til civil, hvilket kan være en stor omvæltning.

Vi har derfor inviteret veteraner til ishockeykamp i Rødovre Centrum Arena, for at hylde og anerkende deres indsats, samt for at vise vores støtte til initiativet, som sigter mod at hjælpe skadede og ledige veteraner, ind på arbejdsmarked og videre i livet.

Tyrene vil spille i specialdesignet spillertrøjer og under kampen vil der være mulighed for at købe ”Pick a jersey” lodder, hvor der vil blive udtrukket 4 heldige vindere, som kommer på isen efter kampen og vælge en match-worn spillertrøje.

Al overskuddet fra lodder og pins går til DIF Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet.

Vi håber på stor opbakning og fremmøde og at I vil være med til at støtte initiativet.

Kampen starter med face-off kl. 19:00 og kan streames via. Metalligaen.tv 

Bemærk at det kræver abonnementsbetaling.


OPTAKT: Esbjerg - Rødovre med Kyle Hallbauer OPTAKT: Frederikshavn - Rødovre med Jaeden Martin