Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Brandon Magee på en 2-årig aftale. Brandon imponerede stort under sin korte tid i klubben sidste sæson ved at lave 8 point i 5 kampe. Med sin målnæse, spilintelligens, hårde arbejde og stærke lederegenskaber vil Brandon blive en vigtig brik for Rødovre Mighty Bulls de næste to sæsoner. Brandon vil igen bære trøje nummer 19.

Om sin nye kontrakt siger Brandon: "Jeg glæder mig til at vende tilbage til Rødovre. Mit mål fra starten af sidste sæson var at hjælpe Rødovre Mighty Bulls fremad, og jeg ser frem til muligheden for at kunne gøre det over de næste to sæsoner. LETS GO RØDOVRE!"

Cheftræner Olaf Eller tilføjer:

"Det glæder mig, at vi har Brandon Magee tilbage på holdkortet de næste to sæsoner. Brandon sluttede grundserien med imponerende 49 point og 23 mål, hvilket placerede ham på en 9. plads på Metalligaens topscorerliste. Vi tror derfor på, at Brandon vil fortsætte sit høje niveau og passer perfekt ind i vores puslespil. Samtidig er det også en væsentlig blåstempling af det nye Mighty Bulls, at en spiller, der fik en hård medfart i oktober sidste år, gerne vil tilbage."

Vi ser frem til at se, hvad Brandon kan præstere i de kommende sæsoner og glæder os til at byde ham velkommen tilbage til isen i Rødovre.

 

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Frank Gymer forlænger 2 år med Rødovre Mighty Bulls Christopher Rübenach forlænger med en 2-årig kontrakt.