Vi kan endelig afsløre at Christopher Rübenach har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Rødovre Mighty Bulls.

Rübenach fortæller selv følgende om sin kontraktforlængelse: “Jeg super taknemlig og glad for at Rødovre har tiltro til mig og vil have mig i 2 år mere. Jeg er sikker på at Rødovre kan hjælpe mig med at videre udvikle mit spil og dygtig gøre mig, så jeg kan nå til det næste niveau. Sidste sæson udrettet vi noget rigtig godt, på trods af de udfordringer klubben var igennem. Så jeg glæder mig til at se hvad vi kan opnå i den kommende sæson. Vi var aldrig kommet igennem sidste sæson uden den store opbakning fra vores vidunderlige fans, som jeg glæder mig rigtig meget til at spille for igen”

Christopher er en spiller med meget et stort offensivt potentiale. Dette kom specielt til udtryk mod slutningen af sæsonen, både for os, men også på landsholdet. Med den udvikling vi så sidste sæson med, så er vi sikre på at Christophers udvikling vil fortsætte ind i den nye sæson. Christopher fuldender dermed den danske del af forwards-siden og vi er nu på jagt efter 3 stærke udenlandske forwards, som kan hjælpe holdet og samtidig være noget specielt, både for os og for publikum, for man skal være godt underholdt i Holger Danske Arena” Fortæller cheftræner Olaf Eller.

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Rødovre Mighty Bulls indgår 2-årig aftale med Brandon Magee Victor Gade skriver kontrakt med Rødovre Mighty Bulls i 2 sæsoner