De tre unge danske spillere må siges at have grebet chancen i den forgangene sæson

Inden annonceringen af de tre unge danske kontraktforlængelser, ønsker vi at gøre opmærksom på at følgende spillere også spiller for Rødovre Mighty Bulls næste sæson, eftersom alle fire spillere har en 2-årige kontrakt. Det er tre vaskeægte Rødovredrenge, kaptajn Mads Eller, Christopher Rübenach, Anton Als og den tilkomne Herlev dreng Oliver Marklund som nummer fire.

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne meddele, at de to forwards Mikkel Jensen og Christian Thunbo samt backen Mikkel Persson, har forlænget deres kontrakter med Rødovre Mighty Bulls.

De tre unge danske spillere må siges at have grebet chancen i den forgangene sæson. Alle spillere har vist en rigtig flot udvikling igennem sæsonen og trænerteamet vurderer, at der er mere potentiale at hente i de unge danskere til den kommende sæson.

Olaf Eller sætter her lidt ord på de tre kontraktforlængelser.

- Mikkel bidrog i både powerplay og boxplay og med en arbejdsindsats, der fuldt ud lever op til Rødovre-DNA ‘en. Derudover producerede han 22 point med 12 mål og 10 assist. Vi tror på, at Mikkel kan tage et endnu større skridt den kommende sæson.

- Thunbo har leveret en enorm arbejdsindsats fra dag nummer et og blev en meget vigtig brik for os i et meget stærkt boxplay. Derudover bidrog han med 10 point, hvilket understreger hans alsidighed.

- Persson kom ind i november 2022 og har stille og roligt arbejdet sig ind på holdet med en fantastisk arbejdsindsats. Det er vi sikre på kan fortsætte i den kommende sæson. Persson er en ægte Rødovre dreng, hvilket tydeligt ses i hans spiller DNA.

Alle tre spillere sætter her selv lidt ord på forlængelserne

- Jeg glæder mig til at trække i Rødovretrøjen endnu en sæson! Jeg trives både på og udenfor isen, så det var en nem beslutning. Det har været en god sæson for min udvikling og jeg er sikker på, at Rødovre er det rigtige sted for mig til at tage det næste skridt, udtaler Mikkel Jensen.

- Jeg er rigtig glad for at blive i Rødovre. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og har fået chancen for at vise, hvad jeg står for. Jeg glæder mig bare til næste sæson, hvor jeg ser frem til både at komme i hallen igen, samt se vores fantastiske fans igen, udtaler Christian Thunbo.

- Holdet har været i en god udvikling igennem sæsonen, og jeg tror på, vi kan tage et endnu større step i den rigtige retning næste sæson, hvis vi er helt klar fra sæsonstart, og derfor er stolt over igen at kunne trække Rødovre trøjen på igen.  Jeg føler mig godt tilpas med at være hjemme igen. At spille for RMB og ved siden af være træner i RSIK er noget, jeg har sat stor pris på i den netop overstået sæson. Jeg håber, vi i næste sæson kan belønne fansene med en plads i slutspillet, udtaler Mikkel Persson.

Alle tre Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Første import er på plads til sæson 2023/24 Næste sæsons trænerteam er på plads