Jeg er stolt over atter at skulle stå i spidsen for Rødovre Mighty Bulls for sæsonen 2023/24

Ishockey Rødovre og måske endda ishockey Danmark, fik sig nok lidt af en overraskelse tilbage i januar 2023, da klub-ikonet Olaf Eller noget uventet og med kort varsel, overtog jobbet som cheftræner i Rødovre Mighty Bulls.

Det øvrige trænerteam forblev som bekendt uændret med assistenttræner Johan Marklund og Morten Andreasen med ansvar for video og analyse. 

Direktør Morten Nielsen udtaler.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Olaf Eller har været vores første prioritet i forhold til trænerjobbet den kommende sæson. Allerede sidste år meldte vi ud, at der ønskes en trup med mere Rødovre-dna, både i form af etablerede ligaspillere med Rødovre baggrund, men også styrke os i forhold til at indlemme de mange talenter bedre, var vi ikke i tvivl om at Olaf med sin mange årige historik i klubben samt dansk ungdomshockey, var den rette mand til projektet.

- Holdet nåede allerede at få et mere direkte og fysisk udtryk efter Olaf tog over, og vi håber og tror dette vil fortsætte nu hvor Olaf selv former truppen.

Samarbejdet imellem klubben og trænerteamet har været yderst tilfredsstillende, hvortil konstellationen for trænerteamet fortsætter i sæsonen 2023/24.

Trænerteamet vil primært beskæftige sig med de samme opgaver som hidtil, dog med mindre justeringer. Olaf Eller sætter her lidt ord på trænerteamets og dets opgaver for næste sæson

- Jeg er stolt over atter at skulle stå i spidsen for Rødovre Mighty Bulls for sæsonen 2023/24 og sammen med ledelsen danne et Rødovre Mighty Bulls, der vil være stærkt præget af ”Rødovre–ånden” dvs. aggressivt, skøjtestærkt og samtidig - meget direkte.

- Dette skal over de næste år, skridt for skridt, flytte Rødovre op i den anden ende af metalligaen. Et Rødovre hold præget af færre udlændinge og flere egne unge Rødovre spillere, samt tilbagevendte Rødovre drenge

- For at dette skal gå op i en højere enhed, er jeg enormt glad for at Johan Marklund og Morten Andresen fuldender et stærkt trænerteam.

- Johan Marklund med mange års erfaring fra spil på højeste niveau i Danmark, samt stor trænererfaring både fra danske U-landshold og Herlevs ligahold. Johan kommer også til, helt i tråd med vores fællesstrategi med RSIK, at have et ben med i vores ungdomsafdelings talentudvikling og dermed styrke sammenhængen med elite og ungdom.

- Morten Andresen har stor erfaring fra spil i den danske liga og har været med omkring RMBs trænerteam de sidste 5 år. Morten bliver ligesom sidste år videocoach, men nu også teammaneger med ansvar for spillernes trivsel.


Tre unge danskere forlænger kontrakten LANDSKAMP I RØDOVRE CENTRUM ARENA - DANMARK VS. SLOVENIEN D. 9. MAJ 2023