Tirsdagskamp: Vigtige Final4-point på spil

I den første af ugens to hjemmekampe kommer SønderjyskE på besøg i Rødovre Centrum Arena tirsdag aften.

Final4-kapløbet er ved at snævre til, så der er vigtige point på spil for begge mandskaber, der er direkte konkurrenter til at kvalificere sig. Aalborg og Frederikshavn i toppen af Metal Ligaen ligner efterhånden sikre deltagere, men kampen om de sidste to pladser er helt åben.

I det felt ligger SønderjyskE bedst med 19 point og lige efter ligger Rungsted, Esbjerg, Herlev og Rødovre med henholdsvis 18 og 17 point. Esbjerg har spillet 13 kampe, Rungsted 11 og de resterende hold 12 kampe. Både Rødovre og SønderjyskE har dermed fire kampe tilbage til at sikre sig point, inden regnskabet gøres op efter 16 runder.

Tyrene har haft en uges tiltrængt pause i det hårde program, der senest gav en 3-0-sejr over Herning Blue Fox på hjemmebane. Det er blevet til tre sejre og to nederlag i de seneste fem kampe, mens tirsdagens gæster har to sejre, et overtidsnederlag og to rene nederlag i deres seneste opgør. Dermed er det ikke bare pointkontoen, men også formkurven, som ser lige ud inden det vigtige tirsdagsopgør.

Både Rødovres Matt O’Connor og SønderjyskEs Patrick Galbraith holdte målet rent i deres seneste kampe, så den duel bliver særligt spændende at følge.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene til Rødovre Centrum Arena åbnes kl. 18.00


Nu bliver det svært at nå Final4 U20-landsholdet: 5 mand udtaget