Nu bliver det svært at nå Final4

Rødovre Mighty Bulls - hårdt ramt af skader og sygdom og med flere profiler ude - tabte hjemme et vigtigt skridt i Metal Final4-kvalifikationen.

Efter en uges kamppause var der set hen til aftenens opgør i Rødovre Centrum Arena med spænding. Modstanderne fra SønderjyskE har samme intentioner som Tyrene, og dermed var det en direkte konfrontation om tre point og en plads i pokalturneringen senere på sæsonen.

Hjemmeholdet fik tidligt i kampen en gylden mulighed til scoring grundet udvisning til gæsterne, men metallet reddede Steffen Klarskovs afslutning. Gæsterne havde bedre held i deres tilsvarende mulighed knap midtvejs, hvor de bragte sig i front. En udvisning mere til Rødovre få minutter senere blev også konverteret til endnu scoring af gæsterne der hermed grundlagde sejren med en 2-0 føring.

Anden periode fortsatte hvor første slap, og der skulle igen overtal til at score. Denne gang var det Rødovre der kunne reducere. Nikolaj Zorko satte sidste stav på pucken.

Scoringen bragte optimismen tilbage til hjemmeholdet, der masede på for udligning, og det var kun de berømte marginaler, som forhindrede en scoring. Men initiativet blev fastholdt perioden ud og skudstatistikken blev næsten udjævnet inden pausen.

Nede med en enkelt ved indgangen til tredje periode var opgaven klar for Tyrene. Men scoringen der kunne bringe kampen i overtid udeblev og selvom meget blev forsøgt, endte kampen uden point til hjemmeholdet.

I fraværet af flere spiller blev der i øvrigt debut til 18-årige Magnus Galby, mens Magnus Wulff var backup for William Rørth.

Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 1-2 (0-2 1-0 0-0)

8:42 min. 0-1 Josh MacDonald (Anthony Nigro, Mike Little)

11:05 min. 0-2 Phil Lane (MacGregor Sharp, Anthony Nigro)

23:26 min. 1-2 Nikolaj Zorko (Steffen Klarskov, Nicklas Carlsen)

Skudstatistik: 22-20 (3-10, 10-6, 9-4)

Udvisningsminutter: RMB: 55 min. - SE: 22 min.