Sæsonkortholdere: Billetinformation til Odense-kampene – og frem til nytår

Med inspiration fra et par af vores jyske kollegaer har vi valgt at ændre i måden, hvorpå man får adgang til kampene her under COVID-19-restriktionerne.

Alle 375 billetter vil fortsat reserveret til sæsonkortholdere og sponsorer samt en pulje til Metal Ligaens hovedsponsor Dansk Metals medlemmer.

I stedet for ”først til mølle”-trækning af billetterne, som først og fremmest har givet en overophedning af billetsystemet til de seneste to kampe, givet tekniske problemer og samtidig også har givet en naturlig ”favorisering” af dem, som er en smule mere fingernemme på computer/telefon, skifter vi over til en turnusordning, hvor vi laver lodtrækning omkring billetterne fra kamp til kamp.

Samtidig har restriktionerne udsigt til at vare frem til nytår (måske længere, det ved vi ikke), så derfor ønsker vi, at alle får mulighed for at komme til kampe.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Dette foregår ved, at man som sæsonkortholder skriver sig op som ”interesseret i at komme til kampen” og herefter trækkes der lod blandt alle interesserede. Husk at være sikker på, at du kan komme, så du ikke optager en billet, der ikke bruges.

Bliver man udtrukket til f.eks. den næste hjemmekamp d. 11. november mod Odense Bulldogs modtager man en billet på mail (OPDATERET: DEN VIL IKKE VÆRE SYNLIG I METAL LIGA APP'EN!) – husk også at tjekke spamfilteret. Når man har været udtrukket, vil det ikke være muligt at blive udtrukket til de efterfølgende kampe, før vi har været hele puljen af sæsonkortholdere (som har meldt sig interesserede) igennem.

HVOR TIT?
Man vil CIRKA blive udtrukket til hver tredje kamp – dette afhænger naturligvis af efterspørgslen til de enkelte kampe.

Der vil minimum være 175 billetter ude til sæsonkortholdere til hver kamp. Herudover sætter vi ”resterne” af eventuelle overskydende billetter fra Dansk Metal-puljen, mv. fri 24-timer før kampen ligesom hidtil. Disse sendes ud på samme måde på en mail.

HVAD MED MINE VENNER, FAMILIEMEDLEMMER, MV.?
Det er muligt at skrive sig op sammen med op til fem venner, familiemedlemmer eller andet, som ligeledes skal være sæsonkortholdere, så man ikke ender op med at skulle tage til kamp alene. Det er kun én af jer, som skal tilmelde jer ”interesseret”-listen.

HVAD SKAL JEG GØRE?
I tilmelder jer ved at udfylde denne formular med navn og e-mailadresse: https://forms.gle/S9tvXUeh34aFVedU8

Du skal skrive dig op til kampen mod Odense Bulldogs d. 11. november SENEST SØNDAG KL. 12.00!

Det er vigtigt, at e-mailadressen er den samme, som den I har tilknyttet jeres sæsonkort og bruger til login i billetsystemet og/eller på Metal Liga-app’en. Bruger man ikke samme e-mailadresse, kan vi ikke genkende jer i systemet.

HVIS JEG ALLIGEVEL IKKE KAN KOMME?
Det er ligeledes vigtigt, at man er sikker på, at man kan komme til kampen – ellers kunne billetten være gået til en anden. Har man billet og ikke møder op, så tæller det som en optaget plads og som om man har været der.

Har man billet og skal melde afbud (f.eks. pga. sygdom), så kontakt os hurtigst muligt. Så frigiver vi billetten til en anden.

DANSK METAL-MEDLEM ELLER SPONSOR?
Dansk Metal-medlemmer skal fortsat logge ind på billetsystemet og trække en billet senest 24-timer før kampen. Dette er fortsat "først til mølle". Er der billetter tilbage, så vil de ryge ud til interesserede sæsonkortholdere.

Dansk Metal-billetterne er sat fri nu her: https://shop.mightybulls.dk/

Sponsorer modtager selvstændig information om dette og skal ikke tilmelde sig via dette link.


- Vi går vigtige kampe i møde Top mod bund endte i straffeslag og Metal Final4-plads til Aalborg