Povlsen: Vi har i de sidste to kampe vist en rigtig god vilje

Rødovre Mighty Bulls tager torsdag turen til Frøs Arena, hvor hjemmeholdet fra SønderjyskE venter i et yderst interessant opgør, der er kampstart kl 19.00.

Tyrene har de to sidste kampe været tæt på point, og hvis det skal lykkes torsdag aften, skal der kæmpes med samme vilje og fight. Kynismen skal findes frem mod et stærkt spillende SønderjyskE mandskab, som pt. huserer på Metal Ligaens fjerdeplads.

Vi har taget en snak med Mighty Bulls-back Magnus Povlsen omkring den kommende kamp i Vojens, og udgangspunktet fra de to seneste kampe:

- Vi har i de sidste to kampe vist en rigtig god vilje og kæmpet røven ud af bukserne, noget jeg ikke har set os gøre på samme måde i denne sæson. Derfor er jeg sikker på, at det vender vores vej lige om lidt, vi skal bare lave mål på vores chancer, da vi har nok af dem, fortæller han og påpeger nogle gode elementer, som kan tages med videre fra de to tætte 1-2-nederlag:

- Jeg er helt sikker på, at hvis vi fortsætter med den arbejdsvilje, vi har nu, bliver lidt smartere i nogle facetter af spillet, og som sagt får lagt den i kassen på mange af vores chancer, så kommer vi hjem fra Sønderjyske med tre point.

Tyrene vandt det første indbyrdes opgør med 2-1 på hjemmebane, og mon ikke det bliver lige så spændende, når de to hold løber på isen i morgen aften.

Kampen bliver også den første udekamp med Magnus Sundquist på trænerbænken, og ny træner betyder nye rammer og nye systemer:

- Det har helt sikkert givet noget nyt liv til holdet, at Magnus er kommet ind. Man kan mærke, at han er en topprofessionel træner, der ved, hvordan han vil spille og hvordan vi ikke skal spille.

Men det er stadigvæk en proces, der ikke nogen træner, der kan vende et hold på en uge, så vi skal lige lære hans systemer at kende, og så er jeg ikke et sekund i tvivl om, det bliver en succes og det vil vi meget snart få af se.

Mandag var Rødovre vært for en Knæk Cancer-kamp og torsdag er det SønderjyskE, der lægger is kampagnen. Derfor spiller Tyrene også i Knæk Cancer-trøjerne i Vojens. Det betyder også noget som spiller, at man kan sætte fokus på en stor og vigtig sag:

- At være med til at støtte Knæk Cancer er en helt naturlig ting, som man selvfølgelig sætter en stor ære i, da det er noget, vi alle desværre har haft eller kender nogen der har haft tæt på livet. Så jeg kan kun håbe, at det er noget, som alle vil støtte op om, lige som vi gør på holdet og med klubben, lyder det fra Povlsen.

Du kan stadig nå at støtte vores Knæk Cancer-indsamling på MobilePay 654111 med et valgtfrit beløb. Der er også gang i auktionen på Knæk Cancer-spillertrøjerne, som kan findes her.

Kampen vises live fra Frøs Arena på Tv2 Play kl. 19.00.


RETRO: Magnus’ hjerte hamrede deruda´, som om han løb maraton døgnet rundt Trøjeauktion til fordel for Knæk Cancer