Jeg må takke alle vores fans for den store støtte!

Rødovre Mighty Bulls tager endnu en bustur mod Jylland, nærmere bestemt Granly Hockey Arena. Her venter Esbjerg som aftenens modstander med kampstart kl. 19:00.

Rødovre har ikke i sinde at lægge sig ned for resten af sæsonen 2022/23. Der skal kæmpes videre for en hver pris, hvilket også kunne ses i kampen fredag aften mod lokalrivalerne fra Herlev, som på hjemmebane måtte skøjte fra banen med cifrene 3-4, foran en udsolgt Spar Nord Arena.

Nu gælder det Esbjerg i aften og den skal forsat have fuld skrue. Til aftenens kamp har vi stillet en af fredagens målscorer et par spørgsmål, nemlig Mikkel Persson.

Tillykke med sejren mod Herlev og fantastisk med et mål fra din side. Vil du sætte et par ord på den kamp?

- Det er altid dejligt at slå Herlev, og at gøre det i den kulisse var utrolig fedt. Jeg må takke alle vores fans for den store støtte, det hjalp os helt sikkert til at komme tilbage i kampen og vinde.

Esbjerg er en hård modstander, hvad tænker du kan blive en kampafgørende faktor i aften?

- Det er et svært sted at spille, så vi skal være klar fra start og være stærke i egen zone, så skal vi nok få vores chancer fremad.

Kampen spilles kl. 19:00 og kan streames på TV2 Play.

Husk at Rødovre spiller sidste hjemmekamp fredag d. 3. marts kl. 20:00 mod Rungsted.
Der vil være gratis adgang til kampen, dog med fremvisning af billet. Du kan læse mere om ”programmet for aftenen” og hvordan du trækker din billet via. link:

https://shop.mightybulls.dk/kampe/RMBRSC030323

Vi har nu 2 sektioner udsolgt, samt flere sektioner med under 100 billetter tilbage, hvoraf flere af dem er med begrænset udsyn. 


OPTAKT: Aalborg Pirates vs. Rødovre Mighty Bulls med Oliver Marklund HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls