Fra udfordringer med sygdom til imponerende unge spillere, følg med i den dedikation, der sikrer sejre og skaber en uindtagelig fæstning i samspillet mellem fans og spillere. En spændende jul venter med intense kampe

Kære Mighty Bulls-fans,

Sidst jeg skrev, syntes jeg, at vi var på vej mod en mere stabil defensiv. Desværre blev dette voldsomt gjort til skamme med to mindre gode defensive præstationer mod Herning ude (3-7) og Sønderjyske hjemme (3-8). Derefter fulgte en langt bedre indsats hjemme mod Esbjerg, som desværre resulterede i et knebent og unødvendigt 3-4 nederlag, på trods af en 3-1 føring og store chancer i slutfasen. Allerede her var sygdom begyndt at påvirke holdet. Efterfølgende fulgte en træningsuge, der blev vanskelig på grund af Ulandsholds aktiviteter og sygdom.

Jeg beklager oprigtigt den mistillid, der har sneget sig ind i fanbasen efter de økonomiske udfordringer i sæsonens indledende fase. I skal ikke være et sekund i tvivl om vores ærlighed og oprigtighed. Derfor giver jeg jer et lille ekstraordinært indblik i et par hektiske dage.

Kyle Hallbauer og Mikkel Persson møder begge op til træning torsdag efter influenza med håbet og troen på at kunne spille fredag i Aalborg. Mikkel gennemfører træningen, men giver udtryk for, at han ikke har det godt. Træningen inkluderer blandt andet power play, hvor vi har tre nye spillere i første PP på grund af sygdom. Kyle må gå hjem efter den fysiske træning, ude af stand til at fuldføre, og fredag morgen beslutter Kyle og jeg i fællesskab, at han ikke kan spille. Mikkel mener, at han kan spille og sætter sig derfor i bussen til Aalborg. Da turen mod Aalborg starter, mangler følgende på grund af diverse årsager:
Sebastian Strømstad, Frederik Amondsen, William Bundgård, Edward Lundmark og Anton Als - alle grundet landsholdsaktiviteter, Oliver Marklund har en uopsættelig idrætseksamen, Hallbauer, Sami Moilanen, Chr. Thunbo, Marcus Almquist og Christoffer Rubenach er alle hjemme under dynen.

Efter den fysiske opvarmning i Aalborg får Mikkel Persson det værre og må tilses af en læge og kan naturligvis ikke spille. Dette resulterer i fravær fra 12 af truppens normale 22 markspillere.

Samarbejdet mellem RSIK og RMB, samt de unge spilleres evne til at smide alt hvad de har i hænderne for at hjælpe RMB, bliver sat på prøve, men Sebastian Niebling, Nicklas Jensen og Conrad Schmidt, der alle har deres normale træning under Brian Madsen på RSIK's Divisionshold, spiller alle en formidabel kamp og bidrager væsentligt til, at 13 markspillere og en storspillende William Rørth kan drage fra Aalborg med to point. Ganske enkelt imponerende.

Dette understreger blot den helt ekstraordinære dedikation, som denne spillergruppe bærer, og som giver os chancen for at vinde hver gang, herunder sejre over Aalborg i de seneste to kampe.

Nu venter en ekstremt spændende jul foran døren. Hjemmekamp på fredag mod Herlev, formentlig med flere spillere tilbage, og i juledagene udekampe mod Herlev og Rungsted samt hjemmekampen mod Rungsted den 29. december, hvor der er gratis adgang.
Et hårdt program, der kræver en frisk spillertrup, hvilket vi naturligvis håber på, samt at Arenaen i samspillet mellem fans og spillere bliver en uindtagelig fæstning.
Disse kampe har deres eget liv, og normalt præsterer vi godt i dem. Sidste år skabte 3300 tilskuere en fantastisk ramme om nytårskampen mod Herlev. Vi håber på en gentagelse i år mod Rungsted den 29. december.

Med de bedste ønsker om en glædelig jul til alle jer dedikerede Mighty Bulls-fans.

Olaf Eller
Cheftræner, Rødovre Mighty Bulls.


Holger Danske Flytteforretning bliver ny arena sponsor for de næste 3 år GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-Rødovre