Med underskriften på plads, er vi utroligt glade for at præsenterer Malte Setkov, der netop har underskrevet en 3-årig kontrakt med Rødovre Mighty Bulls. Med imponerende 31 point og den tredje bedste +/- i Metalligaen, med en imponerende +27, er det helt klart, at vi har fået en spiller hjem af enestående kaliber til vores defensive styrke.

Malte er ikke blot en pålidelig forsvarsspiller, men hans evne til at håndtere pucken vil også bidrage til det offensive spil

Setkov fortæller selv følgende omkring sit valg om at vende hjem til Rødovre. ”Det bliver spænende at skulle være med til bygge “det nye Rødovre” op, det er en rejse jeg skal være med på. Jeg tror det bliver vigtigt at huske på at succes ikke er noget der kommer over natten, men noget vi sammen arbejder hen imod. Jeg glæder mig til at se alle mand i hallen, vi får brug for alt den støtte vi kan få!  Forza Rødovre”  

Malte er en stolt repræsentant for Rødovre, der har været på en spændende rejse, herunder en periode i Sverige og en smag af NHL, med en draftplacering fra Detroit. Nu vender Malte hjem for at være med til at genopbygge vores elskede klub, Rødovre Mighty Bulls.

Vi fortsætter også vores strategi med at tiltrække erfarne Rødovre-spillere tilbage til klubben for at styrke udviklingen af vores unge talenter og minimere brugen af importspillere. Dette er en vigtig del af vores vision, fortæller Cheftræner Olaf Eller .

 

Velkommen hjem Malte!

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Rødovre Mighty Bulls siger tak for samarbejdet til 6 spillere William Bundgaard forlænger med Rødovre Mighty Bulls