Niclas Krarup forlænger sin kontrakt med en 2-årig aftale

Cheftræner Olaf Eller fortæller følgende om forlængelsen af Krarup: ”Niclas Krarup kom til Rødovre som divisionsspiller fra Aalborg for tre år siden
Han har siden sin ankomst til Rødovre taget meget store skridt siden sin entre på divisionsholdet i efteråret 21. Selvom Niclas kun har været her i tre år, virker han på holdet som en ægte Rødovre spiller. Krarup har udviklet sig til en enormt pålidelig center, der kan spille alle offensive positioner.
Endvidere har han fået en meget stor rolle i undertalsspillet og det er derfor enormt vigtigt for os at vi har kunne beholde ham på en 2-årig aftale og der både tror og håber vi at den stejle udviklingskurve kan fortsætte”

 ”Jeg er virkelig glad for at kunne forlænge med Rødovre i de næste to sæsoner og fortsætte med at opbygge RMB med det vi startede sidste sæson. At spille foran vores fantastiske fans, der altid skaber en fed stemning i arenaen og støtter os igennem hele sæsonen, er noget jeg virkelig ser frem til. De seneste tre år her i Rødovre har været fantastiske. Selvom sidste sæson blev udfordret af en skade, ser jeg frem til at komme endnu stærkere tilbage og give alt, hvad jeg har, på isen.” udtaler Niclas Krarup selv om sin kontraktforlængelse.

 

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


William Bundgaard forlænger med Rødovre Mighty Bulls Böll vender hjem til Rødovre