Rødovre Mighty Bulls indgår en 3-årig samarbejdsaftale med Holger Danske Flytteforretning, der som arena sponsor markerer starten på et spændende nyt kapitel. Samarbejdet med Holger Danske Flytteforretning er en vigtig brik i genopbygningen af holdet og vi ser frem til at byde alle velkommen til Holger Danske Arena.

Vi er stolte af at kunne annoncere en ny samarbejdsaftale med Holger Danske Flytteforretning, der vil fungere som arena sponsor de kommende tre år.

Den strategiske aftale markerer begyndelsen på et spændende kapitel i Rødovre Mighty Bulls' historie, hvor Holger Danske engagerer sig aktivt i genopbygningen af holdet. Vi er begejstrede over, at Holger Danske deler vores vision og ser potentialet i vores rejse mod et mere bæredygtigt Rødovre Mighty Bulls.

Med mere end 40 års erfaring og tre generationer af dedikation har Holger Danske Flytteforretning etableret sig som en succesrig virksomhed under ledelse af Tommy Besby. Besby står i spidsen for 40-50 medarbejdere, og virksomheden har opnået anerkendelse både nationalt og internationalt.

Holger Danske Flytteforretning er kendt for deres kvalitetsbevidsthed og konkurrencedygtige priser. De forpligter sig til at levere kvalitetsarbejde, overholde aftalte betingelser og leveringstider. Med ekspertise i alle typer flytninger, fra store lagerhaller til mindre lejligheder, er Holger Danske Flytteforretning den ideelle partner når noget skal flyttes.

Rødovre Mighty Bulls ser frem til et frugtbart samarbejde med Holger Danske Flytteforretning og vi glæder os til at byde fans, partnere og samarbejdspartnere velkommen til Holger Danske Arena.


GOALSHOW: Se målene fra Herlev-Rødovre Bag Kulissen med Cheftræneren - imponerende indsats af unge RSIK spillere