Jeg kan ikke vente med at komme til Danmark

Rødovre Mighty Bulls henter den 26-årige back Kyle Hallbauer. Kyle har spillet hele sin karriere ”over there”, hvortil det skal blive spændende at se, hvordan hans Amerikanske ishockeyopdragelse vil udspille sig i Europa, dog nærmere bestemt i Metal ligaen for sæson 2023/24.

Olaf Eller om vores nye Amerikanske back:

- Vi er meget glade for at kunne sige velkommen til Kyle. I vores opbygning af holdet, har vi længe været enige om, at vi gerne ville tilføre noget disciplineret nordamerikansk spillestil på back positionen. Kyle sluttede sin 5 årige universitets karriere med at være kaptajn, så vi er sikre på, at vi dermed får et skud nordamerikansk spirit.

- Derudover får vi en stabil skøjtestærk og defensiv back, derudover får vi en højrefatning, som må siges at have været en mangelvare. Derfor kan man roligt sige, at Kyle indeholder præcis alt det vi søgte til holdet, og det glæder vi os til at forløse til august.

Foruden videoen sætter Kyle Hallbauer selv lidt ord på skiftet:

- Jeg er spændt på at tage overgangen til at spille hockey i Europa. Jeg tror på, at mit spil passer godt til den stil, som Rødovre ønsker at spille i år, hvortil jeg tror skiftet vil gå glat. Vi har mange unge talenter i år, og forhåbentlig kan jeg være en god rollemodel for dem, når de skal udvikler sig. Jeg kan ikke vente med at komme til Danmark og få sæsonen i gang!

Kyle Hallbauer er hermed den første præsenteret import back for sæsonen 2023/24. Vi ønsker senere på sommeren, at kunne præsentere yderligere to import backs, hvis aftaler vi i øjeblikket forhandler.

Rødovre Mighty Bulls byder velkommen til Kyle Hallbauer.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.

Husk der lige nu og frem til d. 15. juni er gratis oprettelse af Unlimited Hockey sæsonkort for nye sæsonkortholdere! https://shop.mightybulls.dk/s%C3%A6sonkort

 


Rødovre opruster med endnu en Nordamerikaner Ny Goaltending Consultant for Rødovre Mighty Bulls og RSIK