Drømmestart mod Aalborg var ikke nok denne aften.

En stor festaften var ventet i Holger Danske Arena mod Aalborg i seriens fjerde opgør. En sejr til hjemmeholdet betød en kamp mere tirsdag aften, hvilket ville være kærkommen. Indledningen på kampen virkede lidt nervøs, men efter gæsterne havde fået løbet hornene af sig, bragte Mads Eller tyrene foran efter en fem minutters tid. Kort efter fik Rødovre muligheden i overtal, men der blev ikke skabt det store. Med seks minutter til pause tog Kyle Halbauer så sagen i egen hånd og drog afsted fra egen zone og slap ikke pucken før den lå i kassen og 2-0 til hjemmeholdet der kunne gå til pause efter et par monster redninger fra William Rørth.

Anden periode var ikke specielt god for tyrene. Gæsterne tvang hjemmeholdet i defensiven og borbarderede William Rørth der med et par minutter tilbage af perioden måtte kapitulere, men desværre blev det dyrt for vores finske spillere der begge måtte udgå efter ufine sammenstød med modstanderne, som ikke blev behørigt straffet.

Udligning i første minut af tredje periode virkede lammende på Rødovre der dog hurtigt fik vendt skråen. Men udvisningerne haglede ned over hjemmeholdet hvilket afstedkom scoringer til Aalborg der afgjorde kampen til deres fordel. Mikkel Binou pyntede på resultatet med en flot scoring i de døende sekunder.

GOALSHOW: SE MÅLENE fra Aalborg Pirates-Rødovre MB GOALSHOW: SE MÅLENE fra Rødovre-Aalborg