At man som ekspert udtaler sig om nye spillere, uden at have set dem i kamp er direkte dumt og useriøst, så lad dem bare om det. Vi tager gerne rollen som undertippet.

Endelig er tyrene klar til at åbne sæsonen.

Det sker i aften hvor SønderjyskE kommer på besøg i Rødovre Centrum Arena med puckdrop kl. 19.00 og for mange er det næste lige så stort som juleaften eller andre mærkedage.

I den forbindelse har vi taget en snak med Magnus forud for aftenens kamp.

Nu er en intens og hård pre-season overstået og RMB står klar til første metal kamp – hvordan føler du optakten har været?

- Først og fremmest bliver det dejligt at komme i gang. Hele staben omkring holdet samt spillerne har været godt tilfredse med optakten og vi føler os godt rustet til at gå en lang sæson i møde. Selvom vi kun har vundet en kamp, så fortalte jeg tidligt til spillerne at målet i træningskampene var at komme op i tempo og blive stærkere i vores positionsspil og af den grund havde vi valgt at spille imod modstandere fra Allsvenske og SHL for at få bedre modstand. Dette skal være med til at ruste os til at stå imod alle typer af modstandere i den danske liga, så alt i alt er vi godt tilfredse.

Hvordan ser du på aftenens modstander fra SønderjyskE?

- Generelt er fokus på vores eget hold og eget spil. Jeg mener vi denne sæson, har et hold der kan vinde imod alle, uanset om det er ude eller hjemme. SønderjyskE er altid sjove at spille imod, fordi de har et fysisk stærkt hold år efter år, men vi går benhårdt efter de 3 point.

Alle eksperter, senest dem hos TV 2 Sport spår tyrene en svær sæson og at vi slutter som en klar nr. 9. Hvordan ser du på deres vurdering af holdet?

- Ja, alle tipper tydeligt os som nummer 9 og med et af ligaens absolut mindste budgetter er det ikke så underligt. Hvad de såkaldte eksperter syntes bruger jeg nu ikke tid på og har heller ikke gjort i mange år.

- Skal man være ekspert, være troværdig og udtale sig, så bør man i det mindste have se det respektive hold, hvordan de spiller og udvikler sig og det føler jeg sjældent er tilfældet. At man som ekspert udtaler sig om nye spillere, uden at have set dem i kamp er direkte dumt og useriøst, så lad dem bare om det. Vi tager gerne rollen som undertippet.

Hvorledes er skades situation forud for aftenens kamp?

- Vi har Pison ude på ubestemt tid, imens både Lasse Carlsen og Rørth er ude på kort tid.

Vi ses I Rødovre Centrum Arena hvor dørene åbner kl. 18.00

Vel mødt


Rødovre Mighty Bulls vs Odense Bulldogs Rødovre Mighty Bulls forstærker på målmandsposten