Rødovre Mighty Bulls udvider truppen og konsoliderer på målmandsposten med tilgang af Louis Ingvordsen.

Mange vil kende Louis fra Hvidovre, hvor han har haft sin hockeyopdragelse, men det er dog på Malmøs juniorhold, han har optrådt i de seneste sæsoner.

- Jeg har ikke haft min bedste sæson i Sverige sidste år og ender nu lidt sent i Rødovre men jeg er super er super glad for at være her, siger han.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og mærke stemningen og lugten af hockeyhal. Jeg ser frem til træningen og sjov med gutterne i omklædningen. Og så er der jo god konkurrence, siger han og hentyder til Rørth og Wulff på de øvrige keeper poster.

- Hockeykulturen i Sverige og særligt Malmø er ganske hård hvor tingene bliver sagt ligeud. Men som jeg har oplevet det i Rødovre indtil nu, så er det lidt den samme kultur jeg oplever her. Men her er der jo også svenske trænere, smiler han.

- Det jeg skal bidrage med på holdet er et sikkert målmandsspil og med en glæde i spillet til både træning og til kampene, slutter han.

Louis Ingvordsen vil være at finde i truppen allerede fra sæsonåbneren onsdag aften mod Sønderjyske hvor han vil kunne genkendes med nummer 35 på spillertrøjen.


SÅ starter sæsonen for tyrene Rødovre gjorde en fin figur mod Brynäs