Dagens ret i Rødovre Centrum Arena var endnu et opgør med bundrivalerne fra Odense på den anden side af blå linje. Budgettet var lagt i forventning til tre point og isolering af gæsterne i bunden. Og sådan blev det.

Efter tre minutter sendte hjemmeholdets Steffen Klarskov pucken på mål og ”uheldigvis” stod kaptajn Trevor Cheek i vejen og reflekterer pucken forbi en sagesløs keeper i hundehuset.

Et minuts tid senere blev scoringen fordoblet da Maxim Popovic på smukkeste vis udnyttede en mønsteraflevering fra Phillip Schultz.

Prompte timeout fra gæsterne, der virkede uden tro. De fik en scoring ud af coachingen og derved pyntet på tavlen et par minutter senere.

Scoringen stoppede for en stund hjemmeholdets dominans.

En hårdt dømt udvisning til gæsterne efter otte minutter førte efter endnu en af samme skuffe til et tomandsovertal til Tyrene, som satte gæsterne under gevaldigt pres men skarpheden manglede i afslutningerne, og scoreboardet forblev urørt resten af perioden.

En udvisning til Rødovre i slutminutterne bragte for alvor dagens hjemmekeeper William Rørth i fokus med flere rigtigt store redninger.

Anden periode startede anderledes end tidligere for hjemmeholdet. I aften var de på pletten efter godt et halvt minut med en scoring af Phillip Schultz. Nye tider med en scoring efter aggressiv forechecking straks fra periodestart.

En udvisning efter små fem minutter til hjemmeholdet blev effektivt afspillet, og tyrene kunne igen lægge fra land og presse gæsterne i alle spillets facetter. Der var klasseforskel.

Halvvejs i perioden var det Rødovres tur til at spille i overtal, men ingen oplagte muligheder i den sekvens.

Den skal understreges at især de unge igen viste sig frem da kampens mest fremtrædende kæde gjorde det til 4-1 med små fem minutter til anden pause. Det var arbejdsraseri der førte til scoringen af Phillip Schultz igen assisteret af Maksim Popovic. Også Frederik Kaels og Oliver Kjær skal fremhæves for deres engagement der gang på gang udfordrede gæsterne i deres egen zone.

Inden isen skulle fornyes, kunne vi lige nå endnu et par scoringer, - først en reducering af Odense inden Nicklas Carlsen kunne udnytte klumpspil foran gæsternes keeper til hjemmeholdets femte kasse.

Tredje periode havde ikke samme kvalitet som de to foregående. Spillet blev mere traditionelt. Odense kunne ikke, og hjemmeholdet der var i fin kontrol, tillod sig endda at misbruge flere kongetilbud.

Kampens absolutte first star var uden konkurrence Phillip Schultz der både skabte og fuldendte Rødovres sjette scoring med et par minutter tilbage af kampen.

Rødovres debuterende franske back Antonin Manavian slap nådigt fra sin debut. Han skal lige ha’ banket den sidste rust af skøjterne, inden vi for alvor kan se de kvaliteter, han er købt ind til.

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 6-2 (2-1, 3-1, 1-0)
02:59 1-0 Trevor Cheek (Klarskov, Povlsen)
03:35 2-0 Maksim Popovic (Schultz, Sass)
05:08 2-1 Shawn O'Donnell (Hammond, Lundvald Nielsen)
20:39 3-1 Phillip Schultz (Cheek, Popovic)
35:17 4-1 Phillip Schultz (Popovic, Sass)
35:47 4-2 Lukas Lundvald Nielsen (Kamph)
39:03 5-2 Nicklas Carlsen (Schultz, Klarskov)
56:55 6-2 Phillip Schultz (Popovic, Cheek)