Rødovre Mighty Bulls er stolte af at kunne annoncere, at vi har forlænget vores mangeårige samarbejde med APJ El Anlæg A/S. Partnerskabet, som har eksisteret i flere år, er en vigtig del af klubbens fundament, og vi værdsætter det højt. APJ El Anlæg A/S har været en trofast og engageret samarbejdspartner, og vi ser frem til at fortsætte denne stærke relation i de kommende sæsoner.

 APJ El Anlæg A/S er kendt for deres ekspertise inden for elinstallationer, både i private og erhvervsmæssige sammenhænge. De tilbyder en bred vifte af ydelser inden for belysning, energioptimering, sikringsanlæg og serviceaftaler. Med deres høje faglighed og fokus på kvalitet leverer APJ El Anlæg A/S skræddersyede løsninger, der sikrer optimal drift og tryghed for deres kunder.

 Hos Rødovre Mighty Bulls er vi stolte af at have en partner som APJ El Anlæg A/S, der deler vores værdier om fællesskab, engagement og kvalitet. Gennem årene har APJ El Anlæg A/S støttet klubben både på og uden for isen, og deres engagement har været med til at styrke vores position i dansk ishockey.

 – Vi er meget glade for at forlænge samarbejdet med APJ El Anlæg A/S, som har været en fast del af vores rejse i mange år. Det er et partnerskab, vi sætter stor pris på, og vi ser frem til fortsat at arbejde tæt sammen for at skabe gode resultater både på banen og i lokalområdet, udtaler Morten Andreasen, Direktør hos Rødovre Mighty Bulls.

 For mere information om APJ El Anlæg A/S og deres omfattende ydelser, kan du besøge deres hjemmeside her: https://apjel.dk/

 Vi ser frem til en ny sæson med APJ El Anlæg A/S som vores pålidelige partner og glæder os til at bygge videre på det stærke fundament, vi har skabt sammen.

For mere information eller spørgsmål, kontakt venligst:

Morten Andreasen

Direktør

ma@mightybulls.dk

 


Status i Rødovre Mighty Bulls, oktober 2024 Auktion! Sidney Crosby & Lars Eller jersey