Er det dig vi mangler i vores frivillig team?

Vi søger fortsat engagerede frivillige til vores stærke team hos Rødovre Mighty Bulls, som sikrer, at vores kampe afvikles gnidningsfrit og succesfuldt.

Lige nu søger vi især frivillige til følgende områder:

Barpersonale: Her er opgaven at servicere vores gæster med drikkevarer, både før, under og efter kampen. Har man teknisk snilde til at løse småproblemer med fadølsanlæg, vil dette også være en stor hjælp.

Vagt- og servicepersonale: Opgaverne består i at vise tilskuerne til deres pladser, visitere i indgangen, holde eventuelle gratister ude samt holde opsyn og have overblik til at løse eventuelle problemer.

Ønsker du at prøve kræfter med forskellige opgaver, kan du også blive en "flex'er", som hjælper der, hvor der er brug for det fra kamp til kamp.

Som frivillig hos Rødovre Mighty Bulls tilbyder vi:

  • Mad og drikke når du er på vagt
  • Sæsonkort til når du ikke er på vagt
  • Mulighed for at deltage i en årlig bustur til en udekamp og vores årlige frivilligfest
  • Værdifuld erfaring til dit CV
  • Mange oplevelser og nye venskaber i vores team af over 100 frivillige

Vi forventer ikke, at du kan deltage til hver kamp, og vagtplaner koordineres internt i de forskellige teams. Hvis I er flere, der ønsker at arbejde sammen, kan vi også arrangere dette.

Er du interesseret i at blive frivillig, eller vil du bare høre mere om mulighederne, så kontakt os på kontor@mightybulls.dk eller 91 55 73 03. Vi glæder os til at høre fra dig!


Sami Moilanen er tilbage i Rødovre. Rødovre Mighty Bulls fejrer 60-års jubilæum i Danmarks bedste ishockeyliga