VIGTIG billetinformation om søndag d. 04/10 mod Aalborg

Grundet myndighedernes ekstraordinære COVID-19-restriktioner er tilskuerkapaciteten til søndagens hjemmekamp mod Aalborg Pirates kun på 375 tilskuere.

Alle billetter er reserveret til sæsonkortholdere og sponsorer. Herudover er en pulje reserveret til Metal Ligaens hovedsponsors medlemmer. Der vil ikke være løssalg af billetter.

Der er KUN adgang med billet, selve sæsonkortet virker ikke.

40 af billetterne er sat til side til Dansk Metal-medlemmer – benyttes de ikke af Dansk Metal-medlemmer senest 24 timer før kampstart, ryger de over i puljen til sæsonkortholdere.

Det begrænsede antal billetter vil kunne trækkes efter ”først til mølle” fra torsdag kl. 19.00 – de er naturligvis gratis. Du logger ind på shop.mightybulls.dk med din e-mailadresse og dit kodeord.

Til træningskampene har vi desværre oplevet, at lidt for mange billetter ikke er blevet benyttet, så vi vil derfor appellere til, at man kun trækker en billet, hvis man skal bruge den – ellers kan den komme andre til gode. Har du trukket en billet, som du alligevel ikke skal bruge, så skriv gerne til os. Så lægger vi den ud til en anden fan.

Dette var heldigvis minimeret kraftigt til den første Metal Liga-kamp. Der skal lyde stor ros og tak til de omkring 10 fans, der havde trukket en billet, men efterfølgende afmeldte den til os, da de ikke skulle bruge den. Disse billetter gik til andre fans.

Vigtig information og forholdsregler:

 • Er man testet positiv for COVID-19, er syg, har symptomer eller har meget nære kontakter (f.eks. mand/kone/kæreste, børn, en meget tæt kollega) som er smittet COVID-19, skal man blive hjemme!

 • Tilhører man én af risikogrupperne er det vores anbefaling, at man ikke kommer til kampen.

 • Ved indgangen skal alle tilskuere udfylde en kort seddel med navn og telefonnummer i tilfælde af, at der skal laves smitteopsporing.

 • Der vil KUN være adgang fra forsiden af Rødovre Centrum Arena. Bagindgangen vil være lukket.

 • Det er ikke muligt at benytte ståpladser og alle tilskuere skal så vidt muligt sidde ned.
  Der skal være 1 sædes afstand mellem ALLE tilskuere. Børn under 12 år må dog gerne sidde ved siden af en voksen.

Dette betyder, at alle med faste siddepladser ikke kan være sikre på at sidde på præcist deres plads. Men vi har 2.000 siddepladser, så der bør ikke være problemer med at finde gode pladser til alle, når vi ikke kan være flere.

Sæsonkortholdere med ståplads opfordres til at benytte sæderne i afsnit A, B eller D.

 • Vi opfodrer naturligvis alle til at udvise samme opførsel som alle andre steder i samfundet – hold afstand til andre, brug håndsprit og vask hænder med vand og sæbe i mindst 20 sekunder, nys eller host i ærmet samt at undgå håndtryk og lignende tæt kontakt.

 • Undgå ophold i foyeren, medmindre du skal benytte toiletter, kiosk eller fanshop - sæt jer i stedet ind på pladserne.

 • Der vil selvfølgelig være håndsprit tilgængeligt flere steder i arenaen og foyeren.

 • Der er naturligvis maskeringsforbud i Rødovre Centrum Arena, men det vil være tilladt at bære mundbind for dem som ønsker dette.

 • Vi opfordrer så vidt muligt til at undgå kontanter og i stedet betale med kort eller MobilePay i barerne og Fanshoppen.

 • Der vil desværre ikke være udebaneafsnit eller adgang for udebanetilskuere.

 • Husk at tage hensyn til andre tilskuere og husk også at følge myndighedernes retningslinjer til og fra kampen.

 • Vi anbefaler alle at downloade myndighedernes app Smitte|Stop. Den kan downloades her eller i din App Store eller Google Play.

Praktisk information:

 • Det vil være muligt at købe drikkevarer, ligesom kiosken i foyeren også har åbent for madsalg.

 • Fanshoppen vil være åben.

 • Har man bestilt et fysisk plastic-sæsonkort kan dette afhentes i indgangen før kampen (husk din kvittering).

Kampen søndag ”suspenderes” og tæller ikke med i ”80%-reglen” omkring Unlimited Hockey-sæsonkortene.

Vi håber naturligvis på forståelse fra alle. Vi er nødt til at følge myndighedernes vejledninger og restriktioner indtil disse ændres, og jo bedre vi alle gør det, desto hurtigere kan vi forhåbentlig komme tilbage til ”normale tider” eller det der ligner.

Kampstart på søndag er kl. 14.00 og dørene åbnes kl. 13.30.


Popovic: Vi skal udnytte fart og gode takter 5 point og en knækket fortand: Mauritzens vilde onsdag aften