God sejr i Rødovre Centrum Arena trods manglende dommertække

Lokalopgør, hvor Herlev lagde vejen forbi Rødovre Centrum Arena til et opgør mod Rødovre Mighty Bulls. Begge mandskaber  er placeret i bunden af tabellen, med rimelig afstand til niendepladsen og sorteper, var det mest æren og håneretten der var på menuen. 

En utrolig start på anden periode satte kursen for en Rødovre sejr og kampens udfald med tre scoringer inden for samme minut.

Det var pænt jævnbyrdig indledning på kampen, med en lille overvægt til gæsterne der evnede at holde pucken i offensiv længere  end hjemmeholdet der blev stresset mere i deres offensive muligheder.

Rødovres kaptajn Teemu Virtala tog kampens første udvisning. Efter en kæmpe mulighed til brormand Marko Virtala, kom gæsterne i tre mod en på Matt O'Connor i tyreburet og Teemu trak i nødbremsen. Men redningen at Matt O'Connor var imponerende.  

Mod slutningen af de første tyve minutter kom Rødovre frem til flere kvalificerede tilbud, men største mulighed af alle tilfaldt Teemu Virtala der efter endt afsoning blev spillet helt fri, men Emil Jidskog i fugleburet hev en stor redning frem.

Rødovres Jannik Karvinen blev i sidste minut udvist på en noget tvivlsom kendelse. En blandt mange i kampen, og hjemmeholdet skulle således spille det første minut af anden periode i undertal.  

Udvisningen blev konverteret til scoring af gæsterne, men føringen holdt ikke mange sekunder for den tidligere Herlev spiller Maksim Popovic havde udlignet for hjemmeholdet.

To scoringer inden for samme minut, blev fulgt op et lille minut senere da Steffen Klarskov stod klar ved bagerste stolpe og sikkert eksekverede på en sukkerpasning af Teemu Virtala.

Efter fem minutter exploderede intensiteten foran gæsternes boks da Steffen Klarskov og Magnus Koch kom i klammeri og efter en længere votering affødte det et par matchstraffe, samt en to minutter til hjemmeholdet. 

Halvvejs i kampen kom hjemmeholdet for første gang i overtal og fik sat et godt boxplay med gode muligheder, men de berømte marginaler fandt ikke vej til tyrene.

En underholdende anden periode med total Rødovre dominans lakkede mod enden, da Teemu Virtala blev udvist. Men nærmere end stolpeskud kom Herlev ikke, og pauseknappen blev udløst med store løfter for tyve minutter mere med en spinkel Rødovre føring.

Et rungende stolpeskud efter fem minutter fra Maksim Popovic tændte igen stemningen i sumpen og de gode takter fra hjemmeholdet fortsatte.

Næste scoring kom meget belejligt i hus da Nick Crawford fulgte med frem på et godt opbygget angreb med assister til Magnus Carlsen og Nikolaj Zorko. Der manglede knap ni minutter.

Med lidt under to minutter tilbage af tredje periode blev hjemmeholdet idømt en udvisning, og Herlev spillede uden målmand og derfor seks mod fire, men det blev aldrig farligt og en god sejr var i hus. 



Rødovre Mighty Bulls – Herlev Eagles 3-1 (0-0 2-1 1-0 )
21:06  0-1  Alexander Lindqvist-Hansen ( Riekkinen,  Thompson)
21:26 1-1 Maksim Popovic
22:06 2-1 Steffen Klarskov Nielsen (T.Virtala, M.Virtala)
51:10 3-1 Nick Crawford (Zorko,  Carlsen)
Udvisninger: RMB 5x2min + 1x5min + 1x20, HLE 2x2min + 1x5min + 1x20min
Skudstatistik: 25 - 28 (9 - 15, 14 - 7, 2 - 6)
Tilskuere: 1547


Rødovre-spillere udtaget til U20- og U18-landsholdene Andreasen: Forventer god indstilling og tro