Andreasen: Forventer god indstilling og tro

Der er lagt op til en lækker hockey-weekend i Rødovre Centrum Arena med lokalopgør fredag og masser af børneaktiviteter søndag.

Tyrene har efter et hårdt og presset program i starten af januar siddet over de seneste runder og ikke været i kamp den seneste uge. Assistenttræner Morten Andreasen om den seneste uges forløben:

- Vi har haft nogle tiltrængte fridage, og ellers har vi brugt tiden på at arbejde med vores systemer, så vi bliver skarpere mod slutningen af sæsonen.

Nu venter der så to kampe i den kommende weekend og begge mod hold, som Mighty Bulls indtil videre har spillet tætte kampe mod:

- Jeg forventer, at det igen bliver tætte kampe, hvor der skal kæmpes hårdt for pointene. Vi er så langt i sæsonen, at holdene kender hinanden ret godt, så der vil derfor ikke være de store overraskelser i spillet.

- Og så forventer jeg, at vi kommer ind til kampene med en god indstilling og tro på tingene. I Herning stillede vi med ret få spillere, imod ligaens mest formstærke hold, og vi formåede alligevel at spille en fornuftig kamp. Det giver tro på tingene, og noget vi kan bygge videre på, fortæller Andreasen.

Den interne duel med Herlev hedder lige nu 3-2 i de Tyrenes favør. Men hvor meget betyder det at trække sig sejrrigt ud af dén opgørelse, selvom det ”kun” er en mindre post i det store regnskab:

- Det kan godt betyde en del for selvtilliden, både at vinde lokalderbyet isoleret, men også at vinde den 'interne kamp' over sæsonen. Dertil kommer, at Herlev jo er det hold, som vi ligger nærmet i tabellen, så på den måde kan en sejr også betyde meget i forhold til at hente nogle point på dem. Alt i alt bør det i hvert fald være meget nemt for spillerne at sætte sig op til opgaven, lyder det.

Kampstart fredag mod Herlev er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

Kampen søndag mod SønderjyskE har kampstart kl. 14.00 og dørene åbner kl. 13.00 med masser af aktiviteter til børnene. Læs mere her.

Fredagens kampsponsor er Andersen Biler.

De har lige nu et godt tilbud på privatleasing af den nye Nissan Juke med ultra lav udbetaling.

Kom til åbent hus i weekenden d. 25. og 26. januar hos Andersen Biler Rødovre og se nærmere på dén og mange andre lækre modeller.

FANTILBUD

Vores partner, Bulls GastroPub & Sport i Rødovre Centrum, har igen et godt tilbud til alle Rødovre-fans:

Køb en valgfri gourmetburger med oksekød, kylling eller pulled pork til kun 119 kr.

Viser man sit Rødovre Mighty Bulls-sæsonkort og får man en lille pilsner fadøl GRATIS med.


Tyrene tilbage efter sejr i lokalbrag BILLEDER: 15 SKARPE SKUD fra Herning-Rødovre