Slutspilsforberedelse på Fyn

Fredag aften sikrede Mighty Bulls sig endegyldigt adgang til årets slutspil, da ottendepladsen i grundspillet blev sikret.

Odense Bulldogs kan ikke længere overhale Tyrene i tabellen og bliver dermed første hold i Metal Ligaen, der skal på sommerferie. Netop fynboerne er Rødovre-holdets næstsidste modstander i grundspillet, når de fredag tager turen over Storebælt til VinMedKant Arena.

Det kunne have været en rigtig gyser kamp søndag, men nu kan Tyrene spare nerverne til fredag, hvor første kvartfinalekamp sættes i gang. I stedet kan fokus nu være på forberedelserne, så holdet er i gear og klar både taktisk og mentalt til slutspillet.

Begge hold vil dog gå til kampen med ambitionen om at vinde, selvom der ikke er vitale point på spil. Odense vil gerne slutte godt af og vise, at de kunne have været en del af slutspillet, ligesom de også skal fejre Dale Mitchell, som de sidste mange år har sat sit aftryk på Metal Ligaen på både topscorer- og bisselisten og nu stopper karrieren.

Rødovre skal omvendt vise, at de er klar til slutspillet og cementere sig som det bedste hold af de to. De har vundet fire ud af fem mulige kampe mod Bulldogs, hvilket også er grunden til, at slutspilspladsen er sikret.

Kampstart i Odense er kl. 15.00.

Kampen streames og link kommer på hjemmesiden i løbet af søndag.


STREAM: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls Slutspilspladsen er sikret