Sidste testkamp inden det går løs

Rungsted Seier Capital kommer forbi Rødovre Centrum Arena til sæsonens sidste testkamp inden det går løs i Metal Ligaen.

Første opgør mellem de hold endte med 3-1 til Nordsjællænderne efter en tæt kamp. Tyrenes fire træningskampe startede med to nederlag på 0-1 og 1-3 til henholdsvis Herlev og Rungsted, mens de seneste to kampe er blevet til sejre på 4-3 og 4-2 over Esbjerg og Herlev.

To sejre i træk har da også en god indflydelse på moralen, fortæller cheftræner Thor Dresler:

- Jo, det er en fin følelse, og det er naturligvis fedt at få resultaterne med, når man føler, at drengene gør mange ting rigtigt, i forhold til at komme ind i det nye spilkoncept.

Med sidste test inden Metal Ligaen starter d. 18. september, er det også ved være tid til, at spilsystemet kommer helt på plads:

- Nu er tiden dér, hvor stort set alt gerne skal være inde under huden - og derfra gerne skal files helt til i forhold til detaljerne.

- Ud fra de emner som vi har talt om og arbejdet på, så synes jeg, at vi står et fornuftigt sted, og det skal blive rigtigt spændende at se, hvordan det sted så er i forhold til de øvrige hold i ligaen, lyder det fra Dresler.

Til aftenens kamp sidder Nikolaj Zorko og Jesper Horsted ude med mindre skader.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.30.

Husk at læse kampinfo i forhold til COVID-19-restriktioner og billetinformation her. Der er kun adgang til kampen med billet og der er udsolgt.

Kampen streames her: https://vimeo.com/456506143 


Phillip Schultz på kontrakt Rødovre - Rungsted: Vigtig information og billetinformation