Pirat-besøg i Rødovre

Søndag eftermiddag kan Rødovre Mighty Bulls byde Aalborg Pirates velkommen i Rødovre Centrum Arena.

Begge hold var i kamp fredag aften, hvor Mighty Bulls sammen med Herlev Eagles leverede en spektakulær målfest med 15 mål, og Pirates tabte med 1-4 på hjemmebane til Herning Blue Fox.

8-7 endte lokalopgøret i Herlev, og det resultat kan gives sjove panderynker hos de fleste. For syv scoringer må siges at være mere end godkendt og bør altid give en sejr, men omvendt er otte mål den forkerte vej alt andet end tilfredsstillende. Men nogle gange ryger tingene ud af kontrol, og det må det siges at have gjort for begge hold fredag.

Det var værd at bemærke, at holdets kaptajn Trevor Cheek gik forrest med et hattrick, hvor han både åbnede kampen og udlignede 30 sekunder før tid, så et enkelt point kunne tages med hjem. Både Dylan Busenius og Oliver Kjær scorede igen. Tyrene ligger efter tre kampe med 4 point.

Aalborg indtager Metal Ligaens førsteplads med 10 point i fem kampe. De har sejret i Rungsted og Vojens samt hjemme over Odense og rivalerne Frederikshavn – begge efter overtid. Nederlaget til Herning var deres første i sæsonen.

Der holdes et godt øje med piraternes russiske stjerne Kirill Kabanov, der allerede nu har lavet otte point i fem kampe. Også Højbjerg-brødrene – Martin og Mikkel – er vigtige spillere for aalborgenserne, og de er ligeledes kommet godt i gang med gode pointhøster.

Kampstart er kl. 14.00 og dørene åbner kl. 13.30.

Hvis du kommer i Rødovre Centrum Arena, så husk at læse og respektere COViD-19-restriktionerne samt billetinformationen til kampen. Læs mere information her. DER ER KUN ADGANG MED BILLET!

Bemærk derudover, at billetterne er unummererede, men vi opfordrer så vidt muligt til, at man sætter sig i den sektion, hvor man normalt har sæsonkort til. Har man normalt sæsonkort til en ståplads, så anbefaler vi sektion A, B, D eller L, hvor der er masser af frie siddepladser.


Rødovre tabte til piraterne 15 mål i Herlev! En af de kampe, man sent vil glemme