Aftenens kamp mod Frederikshavn White Hawks i Rødovre Centrum Arena var som de tidligere hjemmekampe uhyre vigtig for Rødovre Mighty Bulls i bestræbelsen på at hænge på i ligaen.

Det skadesplagede hjemmehold havde dog ikke en chance for at matche topholdet på en aften hvor de lige havde det ekstra de behøvede i pressede situationer, til at vende spillet til deres fordel og sætte sig til rette i bussen med en 4-1 sejr..

En livlig indledning på kampen med kvalificerede muligheder i begge ender, blev afviklet i hæs blæsende tempo. Efter godt en halv periode fik vi kampens første udvisning. Det var gæsternes Dane Fox der med en tynd cross-checking gav overtalsspil til hjemmeholdet. Ingen scoring i den sekvens. Kort efter trak Rødovres vikarierende back Kim Johansson hjemmeholdets første udvisning på en lige så tynd slashing. Men gæsterne fik heller ikke kapitaliseret muligheden.

Anden periode fortsatte med kæmpe muligheder til begge mandskaber, og efter et utroligt pres fra gæsterne fik de med tre minutter tilbage af perioden prikket hul på scoringen, - endda med to mål inden for samme minut, som satte de en brat stopper for tyrenes offensiv der slukøret gik til anden pause bagud med to.

Kampens tredje scoring kom efter godt fire minutter i sidste periode, i et spil hvor tyrene i kontrol ikke får spillet pucken ud af egen zone, det udnyttede Frederikshavn til at udbygge føringen. En udvisning til Rødovre kort efter blev prompte udnyttet til endnu en scoring af gæsterne.

De sidste minutter af kampen var præget af solepræstationer og med under et minut tilbage på uret, kunne Jannik Karvinen sætte Mads Eller op til Rødovres trøstmål.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn 1-4 (0-0 0-2 1-2)
36:38 0-1 Søren Nielsen ( Jensen)
36:49 0-2 Dane Fox
44:15 0-3 Dane Fox (Frederiksen, Bumagin)
47:27 0-4 Mads Larsen (Fox)
59:23 1-4 Mads Eller ( Karvinen,  Carlsen)
Udvisninger:  RMB 4x2min, FWH 2x2min
Skudstatistik: 23 - 27 (10 - 6, 8 - 13, 5 - 8)