Fredags- OG lørdagskamp i Arenaen

Den kommende weekend byder på hele to hjemmekampe i Rødovre Centrum Arena. Weekenden starter med et besøg fra Frederikshavn White Hawks fredag aften og dernæst kommer Esbjerg Energy til Rødovre lørdag aften.

Ugen startede positivt for Mighty Bulls, der på den svære udebane i Vojens besejrede hjemmeholdet med 5-6 efter overtid. En ganske mærkværdig kamp, hvor Rødovre bragte sig foran med 0-4 allerede i første i periode og siden blev hentet, inden Nick Crawford hamrede pucken i nettet i overtiden til en sejr.

Cheftræner Riku-Petteri Lehtonen om dramaet:

- 0-4 fortæller ikke hele sandheden om kampen, det var tæt og deres målmand havde ikke den bedste start. Vi var rigtig skarpe i afslutningerne, men vi dominerede ikke kampen.

- Når man fører med fire mål, bør man selvfølgelig vinde kampen. Så på den måde er jeg ikke tilfreds. Men når vi spiller uden 8 spillere, som normalt er i truppen, så var det en rigtig god sejr, fortæller han.

Med to sejre i to kampe er Tyrene kommet ud af en stime på et par nederlag og da resultaterne har flasket sig fornuftigt i de øvrige Metal Liga-kampe, så er der igen kun tre point op til fjerdepladsen, når man ser bort fra forskellen i antallet af kampe. Og sejrene giver naturligvis et boost i omklædningsrummet:

- Ja, det er altid lettere at smile efter en sejr, og vi har som hold vist, at vi kæmper til sidst mand, lyder det fra cheftræneren.

Der er som bekendt en del nye – og også et par meget velkendte – ansigter med i truppen for tiden. Så dette kræver naturligvis noget ekstra for trænerteamet at få dem helt ind i det taktiske, men det er også en udfordring, når december måned har mange kampe:

- Det vanskelige er, at vi ikke har nok spillere til at træne på systemer så meget, som vi burde - særligt med nye spillere. Det kan man også se i kampene. Men i den her uge spiller vi tre kampe, så der kan vi ikke ændre så meget i træningen alligevel. Det handler mere om restitueringstræning, fortæller Lehtonen.

Nu gælder det så de to hjemmekampe på to dage. En svær prøvelse for alle hold, men Lehtonen ser dog en lille fordel ved kampene:

- Det bliver rigtig barskt, først Frederikshavn som sandsynligvis er det bedste hold af skøjteløbere og lige efter Esbjerg, som er ét af de fysisk stærkeste hold i ligaen. Så det bliver rigtig hårdt og vil kræve meget energi. Men så er jeg glad for, at vi spiller begge på hjemmebane, slutter han.

Kampstart begge dage er kl. 19.00. Husk er der ”happy hour” i barerne med dobbelt op på øl og sodavand før begge kampe fra kl. 18.00-18.30!

Før kampen fredag er der to jubilæer, som skal fejres. Mads Eller passerer 100 kampe for Rødovre Mighty Bulls, mens Morten Andreasen, der som bekendt er trukket i kamptrøjen for en stund, runder flotte 500 kampe for klubben.


Ingen jubilæumsgaver fra Frederikshavn VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rødovre