Første opgør mod SønderjyskE

Tirsdag mødes Rødovre Mighty Bulls og SønderjyskE for første gang i denne sæson.

Fredagens lokalopgør blev desværre aflyst grundet COVID-19 smitte i Herlev Eagles-truppen, så Rødovre-drengene brugte i stedet aftenen på en ekstra træning og fællesspisning som afslutning på ugen. Nu gælder det så en kamp igen, og denne gang i Frøs Arena i Vojens.

Aflysningen gav halvandet point til Tyre-kontoen, så holdet nu har 8,5 for ni kampe. Et noget uvant pointtal, men mange ting er som bekendt ikke helt som de plejer for tiden.

SønderjyskE har taget tolv point og ligeledes spillet ni kampe. De har tabt fire af de senest fem kampe, senest i overtid i Esbjerg og ude mod Aalborg Pirates. Tyrene har ligeledes kun en enkelt sejr i de seneste fem kampe – den var over Herning Blue Fox -, så det er to hold, der kæmper for at komme på ret kurs igen.

Den SønderjyskE defensiv har været stabil og er den, som har lukket tredjefærrest mål ind i ligaen. Derfor bliver én af nøglerne til at vinde kampen at få dirket Mario Simionis forsvar op og sendt nogle pucke i nettet. Samtidig skal der lukkes af bagude, for der er gået for mange mål ind i udekampene. Der skal spilles disciplineret og fejlene i egen zone skal minimeres, for både Rørth og Voris har stået gode kampe.

Kampstart i Frøs Arena er kl. 19.00.


SLUTSPURT! METAL LIGAENS KNÆK CANCER-indsamling endte på 609.013 kroner VIGTIG billetinformation om fredag d. 30/10 mod Rungsted