Højdepunkterne fra en sæson fyldt med utrolige præstationer og hvad der sker med næste sæsons stærke Rødovre-hold.

Artikel genpubliceret grundet tekniske udfordringer.

Det er tid til at gøre status.

En ganske fantastisk sæson fik sin afslutning i kvartfinalen mod Aalborg. Undervejs berigede vi, holdet og jer tilskuere og hinanden med nogle ganske spektakulære indsatser. Næsten fulde huse i nytårskampen mod Rungsted og 4. kvartfinale mod Aalborg. Masser af kampe, hvor I på tribunerne bar holdet frem til store præstationer. Både Herning og Frederikshavn blev besejret her i Arenaen alle tre gange, og alle øvrige hold led mindst et nederlag hver. Hvem havde troet det, når størstedelen af sæsonen spillede med 4 udlændinge, 8 spillere under 20 år og sluttede de afgørende kampe med en 4. kæde med 3 U18 spillere? Mere end 2/3 af holdet var Rødovre-opfostrede spillere.

Hvordan kunne det så lade sig gøre?

  • Et unikt samarbejde mellem RMB og RSIK gjorde, at vi i en lind strøm kunne hive unge RSIK-spillere ind på RMB, og nogle af dem bed sig endda fast i truppen.
  • Unge spillere med ægte Rødovre DNA, der aldrig giver op og hele tiden troede på, at de kunne vinde, uanset hvem der stod på den anden side. Godt understøttet af en kerne af ældre Rødovre-spillere. Bedst bevist i kvartfinaleserien mod Aalborg med 4 tætte kampe, inden vi faldt sammen i sidste periode. Ingen ville have gjort indsigelser, hvis vi havde ført 3-1 efter kamp 4. Og måske havde stillingen i serien også været anderledes, hvis ikke Frank Gymer og Sami Moilanen var udgået med skader efter 1. periode i kamp 4, hvor vi førte med 2-0.
  • En enorm træningsflid og dedikation.
  • Et stærkt power play.
  • Ved sæsonafslutning et forrygende målmandsspil og undertalsspil.
  • En daglig ledelse der fantastisk kunne holde alle storme ude af omklædningsrummet og dermed give spillerne arbejdsro efter den turbulente sæsonstart.

Lige nu pågår arbejdet med at sammensætte næste sæsons hold, med det samme stærke Rødovre DNA i højsædet.

Undervejs i dette arbejde er det blevet klart, at Sami Moilanen efter en fremragende sæson hos os, har valgt at fortsætte karrieren hjemme i den finske Elitserie. Ærgerligt, men også dejligt at konstatere, at Rødovre kan være et springbræt tilbage til den stærke finske liga. Tak for indsatsen og oplevelserne, Sami.
Ligeledes er det blevet klart, at ambitioner driver Marcus Almquist videre. Vi havde gerne beholdt Marcus, men det var ikke muligt. Tak for mange store øjeblikke på isen i sæsonen, Marcus; du var i allerhøjeste grad med til at rive publikum med.

Det står ligeledes klart, at Måns Hansson vender tilbage efter sit ophold i Frederikshavn. Velkommen tilbage. Måns, som vi ved, står for solidt forsvarsspil og stærkt angrebsspil.

Efterhånden som arbejdet med truppen skrider frem, vil vi løbende opdatere jer.

Tak for en fantastisk sæson, ikke mindst til alle jer, der på en helt ekstraordinær vis bidrog til, at vi finansielt kunne holde os i live.

Olaf Eller


Måns Hansson er tilbage i Rødovre LANDSKAMP I HOLGER DANSKE ARENA