Mighty Bulls' uovervindelige hjemmebanefordel og kampen mod oddsene for en plads i slutspillet! Holdet styrker sig med dedikation og fanopbakning.

Kære Mighty Bulls-fans,

Nu går vi ind i sæsonens afgørende fase. Fra i overmorgen, tirsdag, og tre uger frem spilles de sidste 8 afgørende grundseriekampe. Modsætningsvis til de sidste to år er Mighty Bulls en seriøs bejler til en slutspilsplads.

De øvrige hold forstærker sig med nye udlændinge, og således er Herlev, Esbjerg, Rungsted, Odense, Sønderjyske og Herning nu oppe på 9. Hvordan kan vi så med kun 4 udlændinge overhovedet være med i det ræs?

  • En ekstremt dedikeret træningsindsats gør, at holdet står stærkere og stærkere hver dag.

  • Et helt ekstraordinært sammenhold omkring ishockeyen i Rødovre, som forplanter sig til spillerne, fra det frivillige ledelsesarbejde til den kæmpestore fanopbakning med folkeaktier og sponsoratet fra Fællesskabet.

  • Målmandsspillet, William Rørth, er nu krøbet op på 3. pladsen i "Målmandsligaen" målt på redningsprocenter og regnet på de målmænd, der har spillet over 5 kampe. Imponerende.

  • Den store fanopbakning, som har gjort Holger Danske Arena til et festligt sted at komme med en super stemning, har båret holdet frem.

Der er ingen tvivl om, at hjemmebanen er vores anker. Vi har taget 29 af 37 point her, hvilket kommer af sejre over alle ligaens hold her, og blandt andet er Herning og Frederikshavn blevet besejret i samtlige indbyrdes opgør. Holger Danske Arena er lige præcis blevet den uindtagelige festning, som ethvert hold sukker efter at have.

Det håber vi kan blomstre i fuldt flor i de sidste 5 hjemmekampe: Esbjerg, Herlev, Sønderjyske, Rungsted og Frederikshavn.

SÅ VED MAN ALDRIG, HVOR LANGT DET BÆRER – VI HAR ALLE LOV AT DRØMME.

Dbh

Olaf Eller


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy Opdatering om RMB's økonomiske udfordringer og fremtidsplaner