Amerikansk back på holdkortet

Rødovre Mighty Bulls kan i dag byde velkommen til Ryan Lowney, der bliver første udenlandske back i den kommende sæsons spillertrup.

Den 27-årige amerikaner har en enkelt gang tidligere spillet i Europa, da han i 2019/20 spillede for HKM Zvolen i Slovakiet og Belfast Giants i den britiske liga.

Lowney spillede i sin college-tid på Ferris State University i hjemstaten Michigan og skiftede som senior til Fort Wayne Komets i ECHL, hvor han spillede i tre sæsoner. Herefter gik turen til Europa og i sidste sæson tørnede han så ud for Utah Grizzlies – også i ECHL.

I alt er han noteret for 236 ECHL-kampe med 116 point.

- Lowney har en god evne til at lukke hullet til sin modstander, bruge sin stav rigtigt for at dække pasninger samt erobre pucke i en-mod-en-situationer, og desuden er han en back med gode offensive kvaliteter, fortæller cheftræner Thor Dresler og fortsætter:

- Han er dygtig til at være spilbar og dygtig til at få pucken frem i banen, hvor han tager gode beslutninger om at aflevere på de rigtige tidspunkter, eller bruge sit kraftfulde skøjteløb, til selv at bære pucken frem.

- Derudover har vi fået gode referencer gennem sidste sæsons kaptajn Trevor Cheek, der har spillet med Lowney i ECHL, og fortæller, at han er en super god holdspiller, som gør mange ting rigtigt i forhold til at være i god form og professionel.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.


Svensk forward fra Norge til Rødovre METAL LIGAENS KAMPPROGRAM for den kommende sæson er klart