Når der er kommet overblik over alle dele af situationen, vil der blive inviteret til et åbent fanmøde.

Efter vores appel til offentligheden og en dedikeret indsats fra jer fans, nuværende sponsorer og nye partnere/sponsorere, er vi i Rødovre Mighty Bulls glade for at meddele, at der over weekenden blev indsamlet imponerende 619.000 kr.
Den tidligere faretruende konkurs, som var nært forestående inden udgangen af oktober, er nu afværget.

Selvom vi stadig har et godt stykke vej til målet på de 2,5 millioner kr, er vi overbeviste om, at så længe vi står sammen, skal vi nok klare os igennem denne udfordrende periode. Det er fortsat afgørende for klubbens langsigtede overlevelse, at vi modtager støtte fra alle, uanset størrelsen på bidraget. Vi byder alle bidrag varmt velkommen, hvad enten de er store eller små. Du kan stadig støtte via mobilepay på 99044.

Fra klubbens side fortsætter vi med at arbejde målrettet mod det ambitiøse mål og vil bestræbe os på løbende at holde alle orienteret om vores fremskridt f.eks. via et indsamlingsbarometer eller lignende.

Mandag aften er der blevet afholdt møde i det nye Advisory Board, hvor den aktuelle status på indsamlingen blev drøftet, og udviklingen hen over weekenden blev evalueret. På mødet blev der også gennemgået nye sponsor emner som er dukket op de sidste 72 timer, herunder nye potentielle hovedsponsorer. Arbejdet med at etablere en professionel bestyrelse og en bæredygtig plan for fremtiden blev også drøftet.

Advisory Boardet og ejerkredsen arbejder benhårdt på at skabe gennemsigtighed i processen, men det tager tid at skabe det nødvendige overblik, både økonomisk og sportsligt inden der kan meldes yderligere ud.

Når der er kommet overblik over alle dele af situationen, vil der blive inviteret til et åbent fanmøde. Her vil repræsentanter fra klubben og flere medlemmer af Advisory Boardet være til stede for at besvare spørgsmål og give en update på situationen.

Vi ønsker at udtrykke dyb taknemmelighed for den utrolige støtte, der er strømmet til fra alle dele af landet. Denne enestående solidaritet gør, at vi tror på en lysere fremtid for klubben.

 

Med venlig hilsen,

Rødovre Mighty Bulls Ejerkreds & Advisory Board


Folkeaktie barometer uge 41 Redningsplan og Fremtidsfokus: Rødovre Mighty Bulls Står Sammen for Overlevelse og Vækst