Zorko indstiller karrieren

Nikolaj Zorko blev i sommeren op til sidste sæson ramt af en hjernerystelse, som han desværre fortsat døjer med eftervirkninger af. Dette betyder desværre, at han har valgt at indstille ishockeykarrieren.

Zorko har gennem ungdomsårene udviklet sig i RSIK og debuterede i Metal Ligaen som 17-årig i 2011/12-sæsonen. Han har optrådt 329 gange i landets bedste liga – de 219 kampe for Rødovre Mighty Bulls og 110 for Gentofte Stars. Som helt ung spillede han i Aalborg Ishockey Klub og har også haft en kort afstikker til USA.

Det er ligeledes også blevet til en håndfuld kampe for A-landsholdet samt masser af optrædener på U-landsholdene.

- Det er med tårer i øjnene, at jeg må meddele, at jeg indstiller min karriere efter længere tids overvejelser. Jeg har været ude med en skade, som har holdt mig væk fra isen i hele sidste sæson og som gør, at jeg bliver nødt til at trække stikket af helbredsmæssige årsager.

- Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der altid troede på mig og behandlede mig godt. Tak til holdkammerater, trænere, materialemænd, sundhedsstab, fans samt frivillige for alle de fantastiske stunder og minder vi har haft sammen gennem årerne.

- I fans og frivillige gør det hele muligt, så vi spillere kan nyde af det store arbejde, som I gør til dagligt og I har båret os frem i de svære tider, som vi har haft. Jeres arbejde og engagement for klubben er uvurderligt.

- Tak til min elskede familie og kæreste som altid har støttet mig. Jeg ser nu frem imod nye udfordringer og glæder mig til oplevelser, jeg ikke tidligere har haft tid til. Jeg vil for altid bære Rødovre i hjertet, følge samt støtte klubben i medgang og modgang, fortæller Zorko.

Der skal fra Rødovre Mighty Bulls lyde en stor tak for indsatserne gennem mange år. Vi havde håbet på at få Zorko tilbage på holdet allerede i løbet af sidste sæson og set ham fortsætte i Rødovre-trøjen, men hovedskader er desværre uforudsigelige.

At stoppe ishockeykarrieren ufrivilligt som 27-årig er for tidligt, men helbredet kommer før alt andet, og vi har stor respekt for og bakker op om beslutningen, for der er et liv efter ishockeyen.

På fredag hyldes Nikolaj Zorko på isen sammen med de øvrige spillere, der har stoppet deres karrierer, før kampen. Kom i god tid, så vi kan give dem en flot afsked.


Jonas Sass stopper og får ny rolle omkring holdet Mauritzen stopper karrieren