Vigtigt juleopgør mod Bulldogs

Tyrene skal inden julefreden sænker sig i kamp én gang mere, når Odense Bulldogs besøger Rødovre Centrum Arena for sidste gang i grundspillet.

Det er nemlig femte gang, at de to hold tørner sammen i denne sæson – og tredje gang på Vestegnen - og indtil videre fører Mighty Bulls regnskabet med tre sejre i fire kampe. Tyrene har vundet begge gange på hjemmebane, så der skal gøres rent bord mod fynboerne tirsdag aften.

Dreslers mandskab har taget point i de tre sidste kampe med to overtidsnederlag og senest en vigtig 4-0-sejr på udebane i Herlev. Defensiven og disciplinen stod stærk i naboopgøret, hvilket oven i de tre point også gav sæsonens første shootout til Tyrene og William Rørth. Et rent mål gav også Rørth en fortjent plads på "Ugens Hold" i Metal Ligaen.

Bulldogs har vundet deres to sidste kampe og hentet seks tiltrængte point. En flot sejr på udebane i Frederikshavn med hele 5-1 blev fulgt op af en hjemmesejr mod SønderjyskE i fredags, så der er formegentlig kommet både selvtillid og ny energi på de fynske tanke i weekenden.

Rødovre er stadig det hold, der er tættest på fynboerne i tabellen, så gæsterne vil med garanti slås med alt, hvad de har, for at tage point hjem og samtidig hente ind på den slutspilsgivende ottendeplads.

Hjemmeholdet kan med en sejr både komme på tocifret afstand af niendepladsen og tage vigtige point på Herlevs syvendeplads, inden de to naboopgør mellem jul og nytår. Der er lagt op til et rigtigt julebrag i Metal Ligaen!

Kampstart er kl. 19.00 og kampen streames. Link til streaming af kampen kommer på hjemmesiden i løbet af tirsdag.


STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs BILLEDER: SKARPE SKUD FRA HERLEV-RØDOVRE