Vigtige point på spil i lokalderby

Sæsonens lokalderbys mod Herlev Eagles kan absolut ikke beskyldes for at have været kedelige. Masser af mål og drama har præget kampene, der indtil videre er endt med tre sejre til Rødovre – de to efter straffeslag.

November startede med en vild back-to-back weekend, hvor først Herlev førte med 3-0 indtil kort før tid og blev hentet og dagen efter blev en Rødovre-føring på 4-1 hentet i de sidste minutter. Begge kampe blev afgjort i straffeslag med canadiske Nick Crawford som matchvinder.

To point skiller holdene i Metal Ligaen i Herlevs favør. Med en sejr kan Tyrene altså rykke forbi rivalerne i den tætte liga, hvor der kun er fire points forskel mellem tredje- og syvendepladsen. Samtidig vil en sejr også være ekstremt vigtig i forhold til at holde Herning Blue Fox på ottendepladsen. De er tre point efter Rødovre, men har to kampe i baghånden, og er inde i en god stime med fire sejre i fem kampe.

Både Rødovre og Herlev tabt to af de tre seneste kampe – Rødovre til topholdet Aalborg og Herning, mens Herlev hjemme har tabt til Esbjerg og derefter fik en øretæve på hele 9-0 i Rungsted. De kom dog tilbage og slog bundproppen Odense Bulldogs med 7-2 i deres kamp i tirsdags.

Det bliver med andre ord en vigtig kamp igen i morgen, og der skal kæmpes med alle kræfter for at tage tre point med hjem på den rigtige side af kommunegrænsen.

Kampstart i PM Montage Arena er kl. 19.30.

Rødovre-fans har egen indgang på siden af Arenaen, ligesom der er egen bar i afsnittet.


Herlev vandt tamt lokalopgør Ny webshop åben