Vigtig sejr skal følges op

Tirsdag får Mighty Bulls besøg fra Vojens, når SønderjyskE lægger vejen forbi Rødovre Centrum Arena.

Det var en tiltrængt sejr som Tyrene kunne tage med hjem fra Herning søndag eftermiddag. 2-4 var absolut fortjent med en rigtig stærk præstation over hele linjen, hvor der også bliv vist god moral, da holdet kom bagud med 2-1 i anden periode. Der blev slået tilbage og kampen blev vendt til tre point.

Holdets franske forward Leclerc fik åbnet sin danske målkonto med to scoringer, hvilket også har udløst en plads på ”ugens hold” i Metal Ligaen.

Sønderjyderne var søndag ude i en længere duel mod Frederikshavn, hvor de til sidste kunne tage to point efter straffeslag. Den ordinære kamp endte 2-2. Det var anden gang i denne weekend, at de lyseblå fik has på vendelboerne, så de har nu tre sejre i de sidste fem kampe.

Tirsdagens gæster ligger på ligaens femteplads og har ikke været Tyrenes yndlingsmodstander i denne sæson. De har snuppet fem ud af fem sejre, så tirsdag bliver sidste mulighed for at tage point fra sønderjyderne i grundspillet.

Rødovre-mandskabet skal holde en høj koncentration gennem hele kampen, og som cheftræner Thor Dresler sagde før kampen i Herning, så skal fokus hele tiden være på det næste skift.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 19.00.

Kampen streames live og der kommer link på hjemmesiden i løbet af tirsdag.


STREAM: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE SKARPE SKUD: SE BILLEDERNE fra Herning-Rødovre