- Vi skal være skarpere

Rødovre Centrum Arena byder på søndagshockey, når Mighty Bulls tager imod Herning Blue Fox søndag eftermiddag.

Tyrene sad over i fredagens Metal Liga-runde, mens midtjyderne hjemme tabte med 1-3 til Esbjerg Energy. Søndagens gæster indtager ligaens femteplads med tolv point.

Mighty Bulls ligger lige nu på Metal Ligaens sidsteplads, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende. Tyrene har dog spillet henholdsvis to og tre kampe mindre end de nærmeste rivaler fra Herlev og Odense, der begge har ét point mere på kontoen. Så en sejr søndag vil give et ryk på to pladser op i tabellen.

Resultaterne har ikke været med holdet i de seneste kampe og trænerteamet har også fokus på forskellige områder, der skal forbedres:

- Vi skal rette op på de simple pucktab og markeringsfejl, som har givet for mange og for lette chancer til vores modstandere. Derudover skal vi være skarpere og en anelse mere direkte i vores angrebsspil, så vi får scoret på de muligheder, vi skaber, fortæller assisterende træner Morten Andreasen, som også har set gode ting i kampene:

- Det positive, som vi kan tage med os, er, at vi har været helt med i de sidste kampe. Til trods for at vi ikke har fået point med, har vi været med langt henne i kampene og skabt chancer til at få point med.

De to hold mødtes også forrige fredag, hvor Rævene hjemme løb med en 4-1-sejr. Måltavlen sagde 1-0 frem til 10 minutter før tiden, inden Blue Fox bragte sig yderligere foran. Victor Cubars pyntede på resultatet for Rødovre kort før tid.

- Imod Herning er det lige præcist de fokuspunkter, vi skal være skarpe på. I Herning skabte vi store chancer til trods for, at de vandt skudstatistikken markant. De chancer vi skaber, skal vi tage vare på, men vi skal også være skarpere i spillet med puck frem ad banen, for at skabe mere, og undgå kontraer imod os.

- På den defensive side, har vi arbejdet på en masse detaljer i den sidste uges tid. Det skal vi tage med i kampen, så vi giver færre store chancer væk, og så det giver os mulighed for at have mere kontrol og momentum, lyder fra Andreasen.

Kampstart er kl. 14.30 og dørene åbner kl. 13.45.

Hvis du kommer i Rødovre Centrum Arena, så husk at læse og respektere COViD-19-restriktionerne samt billetinformationen til kampen. Læs mere information herDER ER KUN ADGANG MED BILLET!

Bemærk derudover, at billetterne er unummererede, men vi opfordrer så vidt muligt til, at man sætter sig i den sektion, hvor man normalt har sæsonkort til. Har man normalt sæsonkort til en ståplads, så anbefaler vi sektion A, B, D eller L, hvor der er masser af frie siddepladser.


Søndagssejr over Herning Udsolgt til søndag