- Vi skal være skarpere og desperate på chancerne

På fredag skal Tyrene endnu engang i kamp, og denne gang hedder modstanderen Rungsted Seier Capital.

Rødovre Mighty Bulls tager til Nordsjælland med tre nederlag i træk, og derfor bliver kampen mod Rungsted essentiel for at komme tilbage på sporet.

Modstanderne fra Rungsted har heller ikke fået den ønskede start på sæsonen med kun syv point i de første syv kampe, efter de onsdag aften slog Aalborg Pirates. Dette var deres første sejr i ordinær spilletid. Men heller ikke Rødovre har fået den start på sæsonen, de havde håbet på:

- De er de forsvarende mestre, og vi ved allesammen, at det er et hold med masser af kvalitet. Ingen af os havde håbet på den start på sæsonen, som det er blevet til. Men måske føler Rungsted sig mere pressede ovenpå sidste sæsons mesterskab. Det bliver en kamp med to hold, som begge er desperate for en sejr, siger Rødovres Johan Lundgren. 

Et af Rødovres problemer de sidste par kampe har været det offensive spil. Tre mål i de seneste tre kampe er det blevet til, hvilket meget sjældent er nok til en sejr.

- Vi er alle opmærksomme på, det er svært at vinde ishockeykampe ved kun at score ét enkelt mål per kamp, og vi har den seneste uge trænet hårdt for at rette op på det. Vi skal vinde flere pucke, være skarpere og desperate, når chancerne kommer til os. Vi har skabt vores chancer, men vi har klart manglet det sidste nødvendige ‘touch’, tilføjer den nyankomne svensker. 

Kampene mellem Rødovre og Rungsted plejer altid at være intense og fulde af energi - både på isen og blandt tilskuerne på lægterne.

- Fansene betyder alt for os. Vi er et hold, der gerne vil spille i højt tempo og med masser af intensitet, og det bliver en hel del nemmere, når man kan mærke fansene står bag en. Rødovres fans har været imponerende indtil videre og jeg håber, vi kan betale dem tilbage med vores præstationer på isen, for det fortjener de, afslutter den 26-årige forward. 

De to hold mødte hinanden to gange i sæsonopstarten, hvor det blev til to hjemmesejre. I første opgør vandt Rungsted hjemme med 3-2, mens det i Rødovre også blev til en étmålssejr med 2-1 til Mighty Bulls.

Kampen spilles på fredag kl. 20.15 i Bitcoin Arena, og vises live på TV2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og vil se kampen i Rungsted, så husk du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.


Rungsted-comeback, Rødovre-sammenbrud - 5-3 til mestrene i Bitcoin Arena Rødovre Mighty Bulls går på isen for danske soldaterveteraner