- Vi skal spille simpelt, og kynismen og skarpheden skal op

Mighty Bulls kører søndag vestpå for at møde Herning Blue Fox i Kvik Hockey Arena. Grundspillet er begyndt at lakke mod enden, og missionen for Tyrene er klar; ottendepladsen og slutspilsadgangen skal sikres.

De seneste to kampe er begge 3-1-nederlag mod henholdsvis Frederikshavn og Aalborg, men trods nederlagene ser cheftræner Thor Dresler positiv udvikling i spillet:

- I de sidste to kampe har der været fremgang i forhold til arbejdsindsatsen og i forhold til at overholde aftalerne, så det er helt sikkert noget, vi vil tage med os, fortæller han.

Den seneste måneds kampprogram har givet en del pauser til holdet, da Metal Ligaen både har haft ”landsholdsbreak” og Final4-weekend, ligesom holdet har været oversidder. Måneden startede ellers med tre kampe på en uge, men siden har der været en del pauser i programmet, så flowet i kampene har været ujævnt:

- Overordnet set er det altid lidt frustrerende at have pauser, for vi er jo en del af ishockeyen, fordi vi alle elsker at spille kampe. Derfor er det også nogle drenge, som ser frem til den kommende tid, hvor kampene kommer som perler på en snor. Pauserne har dog også kunnet bruges positivt, da vi har kunne få nogle flere detaljer på plads gennem vores træning, lyder det fra Dresler.

Søndagens modstander indtager ligaens fjerdeplads og har indkasseret syv point i de seneste fem kampe, der har budt på to sejre, to nederlag og et overtidsnederlag. Senest blev det til en sejr på udebane i Esbjerg.

I de indbyrdes opgør har Herning taget fire af fem sejre mod Tyrene, men kampene har været tætte. Sidst de to hold mødtes skulle det ud i overtid, før herningenserne kunne kåres som vinder.

- Herning er en svær modstander, særligt på udebane, men når det er sagt, så har vi spillet en del tætte kampe mod dem i år - også på udebane i Herning. Vi skal medbringe det øgede fokus på detaljerne i spillet, som vi har haft de sidste to kampe.

- Derudover skal vi fortsætte med at spille simpelt, for det har hjulpet til, at modstanderne ikke har fået så mange chancer mod os. Det simple spil har også gjort, at vi har kunne få vores fart mere i spil. Skarpheden og kynismen i afslutningerne skal dog nogle nøk op, fortæller cheftræneren.

Der er fem kampe tilbage, inden grundspillet slutter om knap fjorten dage. Odense Bulldogs på har niendepladsen i ligaen fundet formen og hentet en god stak point siden midten af januar, så afstanden ned nu hedder tre point – dog med søndagens kamp i baghånden, da fynboerne er en kamp foran og her sidder over. Det sætter naturligvis de kommende kampe i et andet lys, men der skal kun være én ting i tankerne:

- Meget firkantet sagt, så skal vi fokusere på næste skift – that’s it! Vi skal ikke se for langt frem ad, men have fuldt fokus på den opgave vi står overfor i øjeblikket - intet andet! Fokus skal udelukkende ligge på, hvad vi selv kan kontrollere, og det er vores egne kampe og præstationer, lyder det fra Dresler.

Kampstart i Kvik Hockey Arena er kl. 15.00 og kampen streames. Link til streaming kommer på hjemmesiden i løbet af søndag.


STREAM: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls Aalborg sled sig til tre point i rodet kamp i Bentax Isarena