- Vi går ind til kampen for at vinde den

Onsdag går det løs igen, når Rødovre Mighty Bulls skal forsøge at rejse sig efter fredagens nederlag til Herlev Eagles. Kampen spilles på hjemmebane, og modstanderen hedder Aalborg Pirates.

Gæsterne fra Jylland har haft en god start på sæsonen. Fire sejre og 16 mål er det blevet til i de første fem kampe, hvilket har sat dem på førstepladsen i ligaen med 12 point. Det er indtil videre kun Herlev Eagles, der har kunnet besejre sidste sæsons sølvvindere fra Nordjylland.

- Aalborg er et rigtig godt hold, så det handler om at få en god start, og få noget momentum. Vi går ind til kampen for at vinde den, lyder det fra Marco Illemann, som håber mere god hjemmebanehockey fra holdets side. Rødovre har vundet begge deres hjemmekampe i den indeværende sæson og også gjort rent bord i testkampene på hjemmebane:

- Rødovre er et rigtig svært sted at spille for udehold, grundet vores fans og den stemning der bliver skabt i hallen. Det er som at have en ekstra spiller, fortæller Rødovres nummer 10.

Mighty Bulls er kommet foran i fire ud af fem kampe i sæsonen, men i halvdelen af tilfældene har modstanderholdet trukket det længste strå:

- Vi skal blive bedre til at spille med en føring. Det handler om at minimere risici, men stadig fortsætte med at spille hockey hele kampen, slutter Illemann.

Sidste gang Aalborg tog turen til Rødovre, blev de sendt hjem med et 4-3-nederlag efter forlænget spilletid. Men nu er det en ny sæson og begge hold kæmper om at kunne bide sig fast i den øverste del af tabellen. Aalborgenserne klarer den disciplin bedst og fører som nævnt Metal Ligaen indtil videre, mens Tyrene indtager sjettepladsen i den tætte tabel.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena onsdag er kl. 18.00. Dørene åbner kl. 17.00.

Billetter til kampen kan købes her. Børn til og med 14 år har gratis adgang.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og kan du ikke komme til kampen, så læs her, hvordan du låner dit kort ud.


Storsejr til Aalborg, Rødovre kollapsede til slut VIDEO: Se højdepunkterne fra Herlev-Rødovre